Oberta la convocatòria per al curs d’entrenador de futbol sala Nacional A (Nivell 2)
FS Notícies | 12/03/2024
L'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs de Nacional A (Nivell 2) a Barcelona durant l'estiu.
Oberta la convocatòria per al curs d’entrenador de futbol sala Nacional A (Nivell 2)

Oferta formativa per a l’estiu. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2) amb seu a a Barcelona.

Si estàs interessat en apuntar-te al Curs d'Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2), fes clic als següents enllaços:

INSCRIPCIÓ AL CURS
BARCELONA AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL A (Nivell 2)

El Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A es desenvoluparà en format semipresencial a Barcelona (Pavelló CEM La Bàscula) de l'1 al 31 de juliol. Les classes presencials seran de dilluns a dissabte, mentre que les virtuals els divendres i diumenges.

Consulta les Bases de Convocatòria del Curs d'Entrenador de futbol sala Nacional A, AQUÍ.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA AQUÍ

No obstant això, els alumnes hauran de tenir l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat), és a dir, s'haurà de dur a terme des de l'inici del curs i fins al 30 de juny i s'haurà de continuar a partir de l'1 de setembre, sempre dins dels 24 mesos de validesa del curs.

A continuació, es detalla la seu presencial del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A amb la seva agenda per a la consulta:

OFERTA CURS ENTRENADOR NACIONAL A
INICI DEL CURS SEU ADREÇA DE L'AULA ADREÇA DE LES PRÀCTIQUES AGENDA
31 de maig de 2024 Barcelona Pavelló CEM La Bàscula Pavelló CEM La Bàscula AQUÍ

La data màxima per apuntar-se als curs és el 27 de maig del 2024.

DATA MÀXIMA PER APUNTAR-SE: 27 de maig del 2024

MÉS OFERTA FORMATIVA DE CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA

L'Escola d'Entrenadors de futbol sala manté obertes les inscripcions per als altres Cursos d'Entrenador de futbol sala que pots consultar AQUÍ

OFERTA FORMATIVA CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA AQUÍ

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.