Obertes les inscripcions per participar als Campionats de Catalunya de Futbol Platja
F. Platja | 01/06/2021
Les inscripcions es poden realitzar fins al 20 de juny i hi poden participar tots els clubs que ho desitgin. La Fase Final tindrà lloc el 24 i 25 de juliol.
Obertes les inscripcions per participar als Campionats de Catalunya de Futbol Platja

S’apropa la temporada d’estiu i el Comitè de Futbol Platja de la Federació Catalana de Futbol ja té definit el tipus de competició d’enguany, marcada per la situació atípica que ha generat la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, a causa de les restriccions, només s’organitzaran els Campionats de Catalunya en categoria Sènior masculí i Sènior femení al mes de juliol.

Nova modalitat de competició

La novetat d’aquesta temporada 2020-2021 és que la competició s’estructurarà en una primera fase en la qual es formaran els grups segons les inscripcions i per proximitat geogràfica. I els guanyadors d’aquesta fase tindran accés a la Fase Final del Campionat de Catalunya.

Els 5 grups que es confeccionaran seran:

GRUPS PRIMERA FASE
GRUP 1 Seu a Girona
GRUP 2 Seu al Maresme
GRUP 3 Seu al Baix Llobregat
GRUP 4 Seu a Tarragona
GRUP 5 Seu a Terres de l'Ebre

Inscripcions obertes fins al 20 de juny

Els clubs que estiguin interessats en competir al Campionat de Catalunya ja poden realitzar la seva inscripció des d’avui 25 de maig i fins al diumenge 20 de juny a través de la intranet federativa, a l’apartat ‘clubs i equips’ -> ‘gestió’ -> ‘inscripció online d’equips’.

Si l’equip ja va participar en aquesta competició en altres edicions només haurà de triar l’opció ‘renovació’, que apareix a la columna ‘accions’, al costat de cada equip. Si es tracta d’un equip que hi participa per primera vegada, ha d’escollir l’opció ‘inscriure un equip nou’, punt en el qual el club ja podrà triar la categoria de joc i especificar les seves dades.

Una vegada realitzada la inscripció, serà l’FCF l’encarregada de validar-la. Quan estigui validada, el club ja podrà donar d’alta les llicències federatives a través de l’aplicatiu d’intranet a l’apartat ‘llicències’ -> ‘gestió online’ -> ‘gestió de llicències club’.

Les dates dels Campionat

Els caps de setmana del 3-4 de juliol i el 10-11 del mateix mes es disputarà la primera fase de la competició. I la Fase Final tindrà lloc el cap de setmana del 24 i 25 de juliol en una seu pendent de concretar.

El preu de l’arbitratge serà un rebut compartit entre els clubs que s’enfrontin entre si amb un cost de 55€ a la primera fase.

Els jugadors nous pagaran 26,25€ en concepte de la Mutualitat Catalana de Futbolistes; mentre que els futbolistes que ja estiguin federats no hauran d’abonar aquesta quota.

El Pla de Competició es determinarà en el moment en què es tanquin les inscripcions i es conegui el número total d’equips participants en els Campionats de Catalunya de Futbol Platja 2021.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.