Partit amb gols i emoció en directe des de Santa Coloma de Gramenet
FS Notícies | 20/11/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre la Union Santa Coloma Futsal i el CFS Montsant. i que ha finalitzat amb victòria local per 9 a 6.

Victòria important. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Nou de Santa Coloma de Gramenet per viure en directe el vuitè streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 12.30 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre la Union Santa Coloma Futsal i el CFS Montsant, duel corresponent a la 8a jornada del grup 1 de la 3a Divisió nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria local per 9 a 6.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay.

Union Santa Coloma Futsal – CFS Montsant | 3a Divisió nacional – Jornada 8

La Union Santa Coloma remunta el gol inicial. El líder de la categoria ha dominat el primer tram de partit, transformat amb el gol de 'Lucho' Cerdan. Tot i això, el conjunt local s'ha refet i abans del descans han remuntat i s'han col·locat amb 3 a 1 a favor amb les dianes de Sabel, de 'Loko' i de Rafa Puerta.

A la mitja part, el president de la Union Santa Coloma, Luis Sanguino, i el president del CFS Montsant, José Luis Pico, han detallat aquest inici de temporada i els seus objectius.

A la segona part, el partit s'ha convertit amb un conjunt de transicions i oportunitats pels dos equips, en què la Union Santa Coloma Futsal semblava tenir el partit controlat quan s'ha col·locat amb un 5 a 1 a favor, però els visitants han creat perill amb el porter-jugador. I és que a 12 minuts pel final, el CFS Montsant ho ha provat amb atac de cinc i ha escurçat diferències fins al 5 a 3. Rakib ha tornat a ampliar diferències, però a la següent jugada, ha arribat el 6 a 4. A partir d'aquí, Rakib ha marcat el 7 a 4 i Leo semblava sentenciar amb el 8è. Un marcador que s'ha mantingut fins al darrer minut quan, en deu segons, el CFS Montsant ha marcat dos gols posant emoció fins que, ja al darrer instant, Rakib ha establert el definitiu 9 a 6.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Sabel Alvarez, s’ha mostrat molt content per endur-se la victòria i seguir al capdavant de la classificació.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà el dissabte 26 de novembre des del Pavelló Municipal La Maurina de Terrassa per viure per streaming el partit entre la Fundació Terrassa FC 1906 i el Girona EFS, de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala.