Partit d'alt voltatge davant el CF Damm amb un empat vibrant
Seleccions | 14/02/2023
La Selecció Catalana sub 15 femenina empata amb el CF Damm (3-3) en el darrer partit amistós que juga abans d'afrontar la Fase Or del Campionat d'Espanya.
3 - 3
CF DAMM
Irina Rosena, Carlota Martins, Noa Jiménez, Alèxia Díaz, Júlia Pastor, Avril Serrano, Anna Quer, Beatriz Pérez, Kautar Azra, Martina Romero, Ona Montserrat. També han jugat: Ariadna Ayats, Nayara Núñez, Cristina López, Júlia Sánchez, Nerea Sánchez, Chaimae Boughazi, Nerea Sandoval, Maria González, Mariona Señé, Meritxell Hernández.
CF DAMM

Yaiza Ramos, Lozen Ricard, Paula Cortijo, Judith Brao, Rocio Castellano, Carla Esteban, Nerea, Meritell Gil, Paula Pujol, Marina Alpañez, Laia Navarro. També han jugat: Carla Alemany, Judith Berenguer, Meritxell Polo.

Noa Jiménez (1-1, 11’); Kautar Azraf (2-2, 48’); Nerea Sánchez (3-3, 52’).

Paula Pujol (0-1, 9’; 1-2, 12’); Carla Esteban (2-3, 50’).

Desiree Zambrano (àrbitra principal); Martina Tomàs i Ainara Vilchez (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 15 femenina viatjarà a Almeria, del 24 al 26 de febrer, per disputar la Fase Or del Campionat d'Espanya. Per tal de preparar aquests duels, Catalunya ha disputat l'últim partit amistós abans d'afrontar la competició oficial. I ho ha fet al Complex Esportiu Municipal Olímpia, a Sabadell, enfront el Juvenil del CF Damm. Les jugadores dirigides per Jaume Comellas han començat dominant el partit amb possessions llargues, intentant trobar espais per atacar amb seguretat, però els hi ha costat trobar l’última passada per tal de finalitzar amb èxit les jugades.

Abans d’arribar als 10 minuts de joc, una jugada per banda de Paula Pujol ha estat suficient per a superat la defensa i obrir el marcador. La Selecció s’ha mostrat agressiva en la recuperació, i en una bona jugada protagonitzada per Noa Jiménez ha suposat retallar distàncies en el marcador. Ara bé, un minut després, tot i estar ben col·locades sobre el camp, a l’hora de voler sortir amb la pilota controlada, la portera de la Selecció ha comès un error i la pilota ha caigut als peus de Paula Pujol, qui no ha perdonat l’1 a 2.

La sub 15, però, no s’ha arronsat davant un equip competitiu i molt fort físicament, i han continuat amb la mateixa idea de joc. Amb diversos canvis a la segona part, Catalunya ha aconseguit l’empat mitjançant Kautar Azraf. La següent jugada ha estat l’únic moment en què la Damm s’ha pogut apropar a la porteria de la Selecció i Carla Esteban ha tornat a posar per davant a les cerveseres.

Tanmateix, la tenacitat de la Selecció Catalana sub 15 s’ha fet palesa pocs minuts més tard, amb el 3 a 3 definitiu de Nerea Sánchez. L’alta intensitat demostrada, la quantitat de recuperacions de pilota que s’han aconseguit i no abaixar els braços en cap moment tot i les adversitat enfront d’un equip que competeix a Juvenil Preferent, deixen molt bones sensacions a un combinat que el 22 de febrer viatjarà cap a Almeria per disputar la Fase Or del Campionat d’Espanya.