Partit d’entrenament entre Catalunya sub 19 i L’Hospitalet Bellsport
FS Notícies | 28/03/2022
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala i L’Hospitalet Bellsport, de 2a Divisió B nacional de futbol sala, han disputat un partit d’entrenament amb diferents situacions de joc.
6 - 4
L'HOSPITALET BELLSPORT
Martí Puig, Robert Vasile, Nèstor Ruiz, Fèlix Prunera, Victor Ramos, Sergi Viedma i Arnau Pineda
Joan Miñano, Jan, Raul Ceni, David Ruiz, Jordi, Marc, Jan, Ivan Quim, Uri Serrano i Miñano

0-1 Fèlix Prunera (2'); 2-2 Fèlix Prunera (13'); 3-4 Nèstor Ruiz (20'); 4-4 Nèstor Ruiz (21'); 5-4 Nèstor Ruiz (22'); 6-4 Sergi Viedma (24')

1-1 Marc (10'); 1-2 Jan (12'); 2-3 Raul Ceni (16'); 2-4 Quim (18');
Àrbitres principals: Arnau Ayala i Ignasi Velasco    Àrbitre assistent: Pau Garre

Última prova abans dels Campionats d’Espanya. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha disputat l’últim amistós abans de competir als Campionats d’Espanya contra L’Hospitalet Bellsport, de 2a Divisió B nacional de futbol sala. Ha estat un partit d’entrenament en què els dos conjunts han provat diferents situacions del joc, carregats de falta, amb porter-jugador tant en defensa com en atac, amb victòria final de la catalana per 6 a 4 per a seguir preparant els Campionats d'Espanya que Catalunya sub 19 masculina disputarà del 17 al 24 d'abril de 2022 a Cadis.

El primer tram del partit ha començat amb els dos equips carregats amb quatre faltes d'inici i, només en els primers instants, Fèlix Prunera ha obert la llauna del marcador per a la catalana en un escenari d’encontre intens, amb un ritme alt i on Catalunya ha perdonat el segon a les botes de Nèstor Ruiz mentre que el Bellsport ha tingut l’empat quan David Ruiz ha etzibat un fort xut al pal.

Els següents quatre minuts, amb també els dos equips carregats de faltes d’inici, el matx s’ha igualat amb ocasions, amb un Bellsport atacant amb estàtic i la catalana intentant sortir ràpid al contraatac, creant perill amb transicions ràpides, però cap dels dos equips ha aconseguit marcar. Sí que ho ha fet Marc, al minut 10, després d’un fort xut llunyà que ha sorprès al porter de la Selecció Catalana. Una diana que ha fet esperonar als de Bellsport que, instants després, han remuntat el matx a través de Jan. També sense temps de reacció i, pràcticament a la següent jugada, Prunera ha empatat altra vegada el partit després d’una gran assistència de Nèstor.

Al quart temps, amb parts de quatre minuts, i amb els jugadors dirigits per Rubén González provant amb porter-jugador, el Bellsport ha estat molt seriós en defensa i Raul Ceni ha aprofitat per marcar el 2 a 3. A continuació, ha estat el torn dels de ‘Chacho’ per atacar amb porter-jugador i, tot i que a la primera jugada els de Bellsport han marcat el 2 a 4, la defensa de la catalana ha estat molt bona i amb un hat-trick, Nèstor Ruiz ha remuntat el matx col·locant el 5 a 4 a l’electrònic. I ja en l’últim quart, amb els de Rubén González jugant de cinc, han aconseguit marcar un gran gol establint el definitiu 6 a 4 de Sergi Viedma. Al final, una tanda de penals ha servit per posar punt final a l'amistós.

L'expedició catalana posarà rumb cap a Almeria el proper diumenge, 3 d'abril de 2022, per a disputar els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Benjamí mixt, i Aleví masculí i femení.