Partit vibrant de futbol sala en directe des d’Òdena
FS Notícies | 29/10/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el CFS Òdena i el FS Olesa, de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala, i que ha acabat amb victòria local per 5 a 2.

Primera de la temporada. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Mestre Vila Vell d’Òdena per viure en directe el cinquè streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 19.30 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el CFS Òdena i el FS Olesa, duel corresponent a la 3a jornada del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria local per 5 a 2.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Rubén Jaén. A més, ha comptat amb la presència del directiu de l’FCF i de l’LCFS, Pep Graus, i del delegat de l'FCF al Penedès-Garraf, Jaume Plaza.

CFS Òdena – FS Olesa | Divisió d’Honor Catalana – Jornada 3

Primera part amb gols. El CFS Òdena i el FS Olesa han disputat un primer temps igualat, en què el conjunt local ha estat millor en els primers deu minuts però, després d'un temps mort demanat pel tècnic visitant, el FS Olesa ha aconseguit capgirar la dinàmica i ha estat superior durant el darrer tram del primer temps. Pel que fa als gols, els anoiencs s'han avançat en el marcador al minut 7 de partit a través de Marc Elvira tot i que l'empat ha arribat poc després per mitjà de Pau. Tot seguit, i amb un golàs, Marc Elvira ha marcat el 2 a 1 fins que ja a les acaballes, Ayala ha establert l'empat a 2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, el capità del CFS Òdena i actualment lesionat, Daniel Doncel, i el ooordinador del FS Olesa, Macià, han detallat els objectius per aquesta temporada.

A la represa, el CFS Òdena ha estat superior al conjunt visitant i s'han acabat imposant. I és que Pau, de falta directe, ha marcat el 3 a 2 i amb els visitants jugant amb porter-jugador, 'Guti' ha marcat el quart. Ja en els darrers segons, Marc Riba ha establert el definitiu 5 a 2 suposant la primera victòria de la temporada pel CFS Òdena.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Marc Elvira, s’ha mostrat molt content per endur-se la primera victòria de la temporada.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte 5 de novembre des del Pavelló CEM Les Moreres, per emetre en directe el partit entre l’AE Penya Esplugues i L’Hospitalet Bellsport, de 2a Divisió B nacional de futbol sala.