Partits amistosos de les Seleccions Catalanes Base de futbol sala
FS Notícies | 13/03/2023
Catalunya Benjamí, i Aleví masculí i femení han disputat el segon amistós de la temporada per continuar amb la preparació dels Campionats d’Espanya.

Tarda de partits. Les Seleccions Catalanes Base de futbol sala segueixen amb la preparació dels Campionats d’Espanya i aquest diumenge, 12 de març de 2023, ha estat jornada de partits amistosos per les Seleccions Catalanes Benjamí, i Aleví masculí i femení. Per la seva banda, Catalunya Infantil masculí i femení han dut a terme una nova sessió d’entrenament amb seu al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell i el Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló.

CATALUNYA ALEVÍ FEMENÍ – AE PENYA ESPLUGUES

La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha estat la primera que s’ha vestit de curt, a partir de les 15.30 hores, i ha disputat el partit amistós contra l’AE Penya Esplugues, de la Primera Divisió Aleví de futbol sala, amb el resultat final de 3 a 3. La primera part Catalunya ha estat millor, amb una gran defensa i una forta pressió  que ha provocat recuperacions de pilota amb ocasions clares de gol. Després de dos bons intents de Maria Gonfaus i de Blanca Garcia, Joana Requena ha marcat un golàs per col·locar l’1 a 0 al lluminós, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Només començar la segona part, l’AE Penya Esplugues ha aconseguit empatar, tot i que la resposta de Catalunya ha estat ràpida i Blanca i Aina Fernández han col·locat el 3 a 1. L’A Penya Esplugues ja escurçat diferències a minut i mig pel final del partit i, a pocs segons pel final, ‘Uri’ ha establert el definitiu empat a 3.

CATALUNYA BENJAMÍ – CFS EIXAMPLE

Un cop ha finalitzat el partit de la Selecció Catalana Aleví femenina, ha estat el torn de Catalunya Benjamí, que s’ha enfrontat davant el CFS Eixample, de la Divisió d’Honor Aleví, i que ha acabat amb 0 a 10. Només començar el partit, el conjunt barceloní ja s’ha col·locat amb 0 a 2 al lluminós i, després d’un temps mort, Catalunya ha reaccionat i el resultat ja no s’ha mogut abans del descans. Ha estat a la represa quan la superioritat física i l’encert rival ha decantat la victòria fins al definitiu 0 a 10.

CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ – FUTSAL ARENYS DE MAR

Mentre que el Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló ha estat la seu del segon partit amistós de la temporada de la Selecció Catalana Aleví masculina que s’ha enfrontat davant el Futsal Arenys de Mar, de la Divisió d’Honor Infantil de futbol sala, amb el resultat final d’1 a 2. Un partit en què Catalunya ha deixat millors sensacions que el primer partit, amb les idees més clares tant en defensa com en atac, i això que al primer minut de partit els d’Arenys de Mar s’han avançat. Abans del descans, però, Ariel Clemente ha posat les taules al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, els dos conjunts han tingut oportunitats per endur-se la victòria fins que, en els darrers segons de partit i de falta, el Futsal Arenys de Mar ha establert el definitiu 1 a 2.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.