Partits amistosos de les Seleccions Catalanes sub 10 masculina i femenina de futbol sala
FS Notícies | 25/03/2024
Les Seleccions Catalanes de futbol sala continuen la seva preparació pels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Tarda de partits i d’entrenaments. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala continua preparant els darrers Campionats d’Espanya de la temporada i aquest diumenge 24 de març, al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell, van dur a terme més partits amistosos i entrenaments per a continuar amb la planificació. I és que les Seleccions Catalanes sub 10 masculina i femenina de futbol sala van disputar un amistós mentre que les Seleccions Catalanes sub 12 i sub 14 masculines van dur a terme una sessió d’entrenament.

La Selecció Catalana sub 10 masculina de futbol sala va guanyar 5 a 1 davant el Club Manresa FS, de la Divisió d’Honor Aleví. Un partit en què el conjunt dirigit pel seleccionador Cristian Solís va sortir molt endollat al matx i en els primers segons ja van obrir la llauna del marcador. Catalunya va tenir fins a cinc ocasions clares de gol durant els primers minuts, tot i que el desencert en la finalització va provocar que l’1 a 0 es mantingués fins que, a dos minuts pel descans, una bona jugada col·lectiva transformada per Nil Nierga va col·locar el 2 a 0. Encara abans del descans, els de Manresa van escurçar diferències. I, a l’inici de la segona part, el mateix guió: gol només començar de Catalunya i bones ocasions sense transformar-les. Ja a les acaballes, una bona recuperació a primera línia va col·locar el 4 a 1 i en els darrers segons, Dídac Bustamante va establir el definitiu 5 a 1.

Per la seva banda, la Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala va empatar a 4 davant el Minibenjamí del FS Olesa. Un partit de menys a més de les quadribarrades, que van començar el partit amb nervis imprecisions i que van disputar una millorada segona part. I és que al descans, les catalanes perdien 1 a 2, però, a la segona, amb una selecció catalana més atrevida, sense por i donant un pas endavant, van aconseguir empatar a quatre i finalitzar amb bones sensacions.

Consulta les convocatòries de les Seleccions Catalanes de futbol sala a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.