Partits de tornada de la Copa Lleida
Notícies Generals | 20/08/2015
La Copa Lleida es disputa cada dimecres del mes d’agost. Ahir es van jugar els partits de tornada per decidir els equips que estaran a les semifinals del 26 d’agost. La final serà el 2 de setembre.

Lleida B - Efac Almacelles (0-1)

El 3 a 0 de l’anada a favor de l’Almacelles era un ampli avantatge del que s’ha aprofitat l’equip visitant per classificar-ser per a les semifinals. L’eliminatòria ha quedat sentenciada quan, al minut 22, Oriol ha marcat l’únic gol de partit. El Lleida B no ha disposat de bones ocasions per crear perill i l’Efac ha sabut mantenir el control del partit per evitar que l’equip local arribés a l’àrea i empatés l’enfrontament.

Balaguer - Cervera (2-2)

En el partit d’anada el Balaguer va aconseguir 5 gols i mantenir la porteria a cero. Amb aquest resultat, han sortit al camp sabedors de l’avantatge que disposaven sobre el Cervera. A més, el partit ha començat molt bé per a ells, ja que al minut 5 Iván ha inaugurat el marcador (1-0). Tanmateix, el Cervera ha aconseguit empatar abans del descans gràcies a un penal transformat per Àngel en el minut 32 (1-1). En la represa, Adrià Fernàndez ha marcat el 2 a 1 (min. 64), però en el minut 85 Bakary tancava el partit al minut 82 amb el 2-2 final.

En aquesta partit va assistir el directiu i delegat de la FCF a Lleida, Jordi Terés; el subdelegat, Jordi Solé; el vicepresident del Balaguer, Domènec Mases; i el directiu d’aquest club, Enric Sisó.

Alcoletge - Alpicat (1-4)

L’Alcoletge no ha tingut cap opció contra l’Alpicat, que comptava amb el 4-0 de l’anada. En el partit de tornada ha tornat a encaixar quatre gols i s’acomiada d’aquesta competició. El matx s’ha decidit en la primera mitja hora, ja que l’Alpicat ha marcat tres gols que sentenciaven als locals (0-1 Amorós, min. 7; 0-2 Gomà, min. 21; 0-3 Castelló, min. 25). Al minut 44, Viladegut ha aconseguit el primer gol local (1-3). I al descans, el marcador ja reflectia el 1 a 4 final -gol de Garriga en el minut 45-.

Tàrrega - Mollerussa (2-1)

En el partit d’anada el Mollerussa va guanyar al Tàrrega per 2 gols a 0. En el partit de tornada, l’equip local ha estat a un pas de capgirar l’eliminatòria, però, tot i la victòria per 2 a 1, no ha pogut evitar el pas del Mollerussa a la semifinal. En el minut 7, els visitants s’han avançat en el marcador, però al 24 ha arribat la rèplica amb el gol d’Iván Marin (1-1). I al minut 34, Albert Cos ha establert el definitiu 2-1.