Patiment amb victòria final de Catalunya sub 10 masculina de futbol sala
FS Notícies | 08/05/2024
La Selecció Catalana sub 10 masculina de futbol sala ha guanyat 4 a 5 davant Astúries en el debut al Campionat d'Espanya.

ASTÚRIES
4 - 5
ASTÚRIES
Hugo, Álex, Adri, Pravia, Raúl, Oli, Sergio, Hugo, Manu, Lucas, Moha i David
Martin Moreno, Alejandro Bayón, Manuel Nuñez, Marc Chamizo, Pol Antolín, Nil Nierga, Marcos Díaz, Aleix Fernández, Lucas Sánchez, Dídac Bustamante i Thiago Briz

1-3 Hugo (11'); 2-5 Lucas (25'); 3-5 Pravia (27'); 4-5 Raúl (29')

0-1 Marcos Díaz (4'); 0-2 Marcos Díaz (9'); 0-3 Pol Antolín (10'); 1-4 Marcos Díz (14'); 1-5 Dídac Bustamante (23')
Àrbitres principals: Sergio i Raúl      Àrbitre assistent: Marcos

Victòria d'infart. La Selecció Catalana sub 10 masculina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb victòria per 4 a 5 davant Astúries i suma els 3 primers punts del Campionat d'Espanya. I és que Catalunya ha tingut una gran carta de presentació amb uns bons primers 15 minuts, amb les idees molt clares i contundents en defensa, que els ha permès anar al descans guanyant 1 a 4. A la represa, però, Astúries ha pujat el ritme i Catalunya no s'ha trobat còmode acabant patint per la victòria. Aquest dijous, a partir de les 10.30 hores, Catalunya s'enfrontarà davant una Melilla que, per la seva banda, ha debutat amb derrota per a 1 a 9 davant Ceuta.

Hat-trick de Marcos Díaz a la primera meitat. Catalunya ha tingut una bona posada en escena. Intensos en defensa, corrent totes les transicions, guanyant els duels individuals i mostrant un saber estar anormal en aquestes edats i en un debut del Campionat d'Espanya. I, a més, el bon joc i el gran inici s'ha transformat en gols, ja que en els primers 10 minuts, un doblet de Marcos Díaz i una diana de Pol Antolín han col·locat el 0 a 3 a l'electrònic. Astúries, amb una gran jugada col·lectiva, ha marcat l'1 a 3 abans que, Marcos, firmant un hat-trick, col·loqués l'1 a 4 abans del descans amb un gran xut llunyà.

A la represa, Catalunya semblava sentenciar el partit amb l'1 a 5 obra de Dídac Bustamante que ha finalitzat una assistència de Marc Chamizo. En aquest moment, però, han aparegut els nervis, les imprecisions, i els gols d'Astúries. I això que s'han topat amb un immens Martín Moreno sota pals. I és que Astúries ha tret el caràcter i ha aconseguit escurçar diferències fins al 4 a 5 a 30 segons pel final del partit. Al final, però, Catalunya ha pogut mantenir la victòria i ha acabat sumant els 3 primers punts del Campionat d'Espanya.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.