Patiment amb victòria treballada
FS Notícies | 16/07/2015
Lluita, força i molt treball físic és el que ha necessitat la selecció catalana absoluta de futbol sala per batre a l’equip japonès Mikihouse FC i emportar-se una victòria molt valuosa per continuar tenint opcions en el torneig internacional de Kobe.

MIKIHOUSE FUTSAL CLUB  5 –  8 CATALUNYA

MIKIHOUSE FUTSAL CLUB: Mayasa Yamamura, Tomoaki Shiotani, Tsubasa Ohata, Kazuo Inada, Masatomo Tanaka, Kei Mitsuda, Atsushi Hirakawa, Tatsuya Tamura, Takeshi Murashima, Masahiro Yasumitsu, Daigo Noguchi, Tomo Okuda, Koji Somada, Tomoki Nishiwaki, Tomoyuki Bamba i Yuta Komura.

CATALUNYA: Didac Plana Oltra, Eric Pérez Veganzones, Pol Pacheco González, Sergio Sierra De Los Santos, Ruben González Rodríguez, Carlos Corvo González, Eric Martel Garcia, Jordi Campoy Pérez, Alberto Segura Rordíguez, Hector Albadalejo Blázquez, Alex Verdejo Correa i Isaac Fernández Cuadrado.

GOLS: (1a part) 1 – 0 Tomoyuki Bamba (min.2), 2 – 0 Kazuo Inada (min. 5), 2 – 1 Alex Verdejo (min.7), 2 – 2 Albert Segura (min.11), 2 – 3 Jordi Campoy (min. 16), 3 – 3 Daigo Nouguchi (min. 16). (2a part) 4 – 3 Masahiro Yasumitsu (min. 2), 4 – 4 Nakata (min. 3), 4 – 5 Corvo (min. 4), 5 – 5 Daigo Nouguchi (min. 4), 5 – 6 Corvo (min. 15), 5 – 7 Nakata (min. 19) i 5 – 8 Corvo (min. 19).

La selecció catalana absoluta masculina de futbol sala s’enfronta, en el segon partit de la fase prèvia del Sfida Ocean Cup Kobe Festa 2015 contra l’equip japonès Mikihouse Futsal Club, equip que participa en una lliga local de la comunitat autònoma de Kansai.

Després de la dura derrota d’ahir, a Catalunya només li serveix guanyar el partit d’avui i estar pendent de la resta de resultats dels equips dels grups D i F, per tenir opcions de classificar-se com a primer de grup o com a millor segon classificat.

El partit ha començat molt desordenat i amb complicacions per obtenir el control de la pilota, fet que ha perjudicat als catalans quan s’han vist superats pel seu rival en els primers minuts de joc. Dos gols, en el minut 2 i 5 de joc, denoten aquest fet.

Catalunya ha continuat treballant i construint perill acostant-se cada vegada més a la porteria contrària. Una jugada col·lectiva finalitzada per Alex Verdejo ha suposat el primer gol pels catalans.

Tres minuts després, a través d'una bonica jugada finalitzada amb un control de cap per Segura, ha suposat l’empat en el marcador. Poc després, Campoy ha aconseguit posar per davant a Catalunya. A dos minuts pel final, una errada defensiva de Catalunya l’ha aprofitat l’equip japonès per posar l’empat amb el que s’ha arribat al descans.

La segona part ha donat per molt. La intensitat ha pujat, encara més, i és que ambdós equips han lluitat per la victòria fins al darrer moment.

En el minut 2, una bona transició ofensiva de l’equip japonès s’ha materialitzat amb el quart gol, posant-se per davant. Però la reacció de Catalunya ha estat instantània, ja que, un minut després, per mediació de Nakata, han aconseguit l’empat.

A la jugada següent, ha estat Corvo per mitjà d’un xut llunyà, qui ha tornat a avançar als catalans. Pocs segons després, els japonesos han reaccionat i han tornat a posar les taules en el marcador.

A partir d’aquí, el partit ha embogit amb ocasions per part dels dos equips fins que els darrers cinc minuts Catalunya ha pujat el pistó i ha marcat els tres darrers gols que els han donat la victòria.

D’aquesta manera, Catalunya resta a l’espera de conèixer els resultats dels partits de la darrera jornada de la fase de grups per saber si passa a la fase final d’aquest torneig internacional.

Totes les fotografies d'aquest partit disponibles a l'apartat de 'Mèdia' d'aquesta pàgina web.