Període d’inscripcions obertes pels equips de futbol sala 2022-2023
FS Notícies | 21/06/2022
La Lliga Catalana de Futbol Sala obre inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la temporada 2022-2023.
Període d’inscripcions obertes pels equips de futbol sala 2022-2023

Amb la mirada a la temporada 2022-2023. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol segueix amb la mirada posada cap al futur i obre les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2022-2023. Aquest període d’inscripcions queda obert a partir del 21 de juny de 2022 i la data de finalització ve determinada per la categoria i la divisió.

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ?

Aquesta inscripció s'haurà de realitzar a través de la intranet federativa de l'FCF per a totes les categories nacionals i territorials. A més, l'RFEF indicarà als clubs participants a les seves competicions els terminis, com i on hauran de fer les inscripcions dels seus equips de categoria nacional. 

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició la temporada 2021-2022, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa i omplir totes les dades del formulari d'inscripció, instal·lació, horaris d'entrenament i partits, color de l'equipació, etc.

TERMINIS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

A partir d’aquest dimarts, 21 de juny de 2022 queda obert el període d’inscripció dels equips de futbol sala per a la temporada 2022-2023.

És per aquest motiu que la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol estableix els següents terminis per a formalitzar la inscripció, que es poden consultar AQUÍ.

A continuació, es poden consultar els equips de cada categoria fent CLIC a l'enllaç sobre la mateixa categoria, així com els terminis per formalitzar les inscripcions de l'LCFS:

FINS EL DIVENDRES, 15 DE JULIOL DE 2022
SÈNIOR MASCULÍ CATEGORIES NACIONALS
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ SEGONA RFEF FUTSAL FEMENINA
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL NACIONAL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET MIXT
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL MIXT
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ MIXT
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ
FINS EL DIVENDRES, 29 DE JULIOL DE 2022
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE 3a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
3a DIVISIÓ CADET MIXT
3a DIVISIÓ INFANTIL MIXT
3a DIVISIÓ ALEVÍ MIXT
LLIGA BENJAMÍ
LLIGA MINIBENJAMÍ
LLIGA PREBENJAMÍ
LLIGA MINIPREBENJAMÍ
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
FINS EL DIVENDRES, 9 DE SETEMBRE DE 2022
SÈNIOR MASCULÍ NOVA INCORPORACIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INCORPORACIÓ
BASE NOVA INCORPORACIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.