Pineda de Mar gaudeix amb els play-off d’ascens a Divisió d’Honor Aleví mixt de futbol sala
FS Notícies | 11/06/2022
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal Can Xaubet de Pineda de Mar els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Aleví mixt amb els triomfs del Canet FS, de l’Aelis-Sage Partner Eixample i del FS Maials.

Ascens aconseguit. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Pineda de Mar per oferir en directe els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Aleví mixt de futbol sala des del Pavelló Municipal Can Xaubet de Pineda de Mar. Tres enfrontaments emocionants que han finalitzat amb l’ascens a la màxima categoria del Canet FS, de l’Aelis-Sage Partner Eixample i del Foment Agrícola de les Garrigues FS Maials.

FS CANET 2 - 1 SANT JOAN DESPÍ CFS

El Canet FS colpeja primer. Gran primera meitat entre el Canet FS i el CFS Sant Joan Despí amb dos equips atrevits i sense por a perdre que ha provocat moltes ocasions durant els primers 25 minuts. I les més clares, pel Canet FS de la mà de Jan Vergés. El golejador de la categoria, amb 88 gols durant la fase regular, ha marcat el primer en el minut 6 de partit. Els del maresme han perdonat el segon, però s'han topat amb el porter ‘Didi' i, als darrers instants, els de Sant Joan Despí han pogut empatar. El marcador, però, no s’ha mogut i al descans s’ha arribat amb 1 a 0.

A la represa, el guió del partit ha capgirat. El CFS Sant Joan Despí ha estat més intens en defensa, amb més ajudes i cobertures sobre Jan i això ha provocat que el Canet FS no estigués còmode. I, a més, han aconseguit l'empat per mitjà d'Hugo Olmo. Han estat els millors moments del Sant Joan Despí, que s'han pogut col·locar per davant, però en aquest moment ha aparegut el porter Izan. I amb aquest escenari, quan més ho intentava el CFS Sant Joan Despí, el gol de l'ascens. Jugada d'estratègia de servei de banda i Victor Jiménez ha marcat el 2 a 1. En els darrers instants, amb nervis i tensió, el marcador ja no s'ha mogut més i el Canet FS ha aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor en la categoria Aleví mixt.

AELIS-SAGE PARTNER EIXAMPLE 9 - 1 TECNOVIT ALFORJA FS

Superioritat del conjunt barceloní. El partit entre l'Aelis-Sage Partner Eixample i el Tecnovit Alforja ha començat igualat, amb ocasions pels dos equips fins que Bernat Vivas ha obert la llauna del marcador amb l'1 a 0. El conjunt tarragoní ha reaccionat i ha aconseguit l'empat per mitjà del capità Biel Bernadó, però, a la següent jugada, el màxim golejador del Grup 2 de Barcelona, Joan de Garaizábal, ha marcat el 2 a 1. I a partir d'aquí, els gols. Pràcticament consecutius, amb errades dels d'Alforja en sortida de pilota i recuperacions a primera línia de l'Eixample per marxar al descans amb el marcador de 6 a 1 amb el hat-trick d'Ízar Doudou i una diana de ''pívot'' de Pablo Sáez.

A la segona part, els de l'Eixample han continuat dominant amb el joc i la possessió, portant el pes de l'enfrontament i no donant cap opció al conjunt tarragoní. Tot i que al primer minut de la segona part Pau Torres ha enviat la pilota al pal, el CFS Eixample ha marcat el setè per mitjà de 'Berni' després d'una gran combinació col·lectiva. I ja a les acaballes, 'Juanito', firmant un hat-trick al seu compte particular, ha establert el definitiu 9 a 1 despertant l'euforia als aficionats barcelonins amb l'ascens a Divisió d'Honor.

FOMENT AGRÍCOLA DE LES GARRIGUES FS MAIALS 7 -1 LLORET ESPORTIU CFS 2012

Superioritat durant els primers 25 minuts. El FS Maials ha marxat als vestidors amb el marcador de 5 a 1, ja que el conjunt entrenat per Roc Jordana ha demostrat perquè ha guanyat els 20 partits que ha disputat en el grup 5 de Lleida de Primera Divisió Catalana. Intensitat en defensa i qualitat en atac han provocat que en el minut 2 guanyessin ja 2 a 0 amb dianes de Jan i d'Alex. El mateix Alex, poc després, ha marcat el tercer. En aquest moment, el tècnic del Lloret ha demanat temps mort i ha canviat la dinàmica del partit i ha trobat recompensa amb la diana en pròpia porteria. Un 3 a 1 que ha durat ben poc, ja que Alex, amb un xut llunyà, ha marcat el quart i abans del descans, Quim ha marcat el cinquè

A la represa, el partit s'ha travat, amb menys ocasions de gol i amb més imprecisions. Tot i això, el FS Maials ha dominat el partit i ha jugat amb tranquil·litat i amb Quim, firmant un hat-trick al seu compte particular, ha establert el definitiu 7 a 1 certificant una temporada històrica pel conjunt de Maials

Demà, des de Tarragona i des de Torrefarrera, la Televisió de l'FCF oferirà en directe els partits corresponents al play-off d'ascens a Divisió d'Honor Cadet mixt i Juvenil masculí