Ple de victòries catalanes
Notícies Generals | 29/12/2012
Les Seleccions Catalanes Sub16 i Sub18 masculines han acabat la primera fase del Campionat d'Espanya com a primeres de grup després de guanyar tots els enfrontaments

Les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 18 han disputat la primera fase del Campionat d'Espanya i han aconseguit tots els punts en joc ja que han guanyat tots els partits que han jugat. D'aquesta manera, les Seleccions Catalanes han acabat la primera fase de la competició com a primeres de grup en ambdues categories.

A continuació es poden consultar les cròniques i detalls dels partits d'avui:

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB 16 MASCULÍ

ASTÚRIES 2 ? 3 CATALUNYA

Alineacions:

Astúries: Adrián de Miguel, Daniel Verdasco, Jorge Mere, José Antonio Martínez, Christian Rivera (Roberto Alonso, 28'), Daniel Benítez (Abel Garcia, 61'), Pablo Gancedo, Steven Nicanor, Asier Gomes, Francisco Javier Samblas, Omar Álvarez (Jaime Carbajal, 41')

Catalunya: Jesús Ruiz, Antonio Debay (Miguel A. Contreras, 52'), Enrique Garcia, Lluís López, Pablo Maffeo (Aaron Martín, 40'), Martí Soler (Víctor Campuzano, 80'), Josimar A. Quintero (Daniel Morer, 78'), Sergi Canós, Ferran Sarsanedas, Àlex Carbonell, Óscar Melero.

Equip Arbitral:

Àrbitre: Juan Garbriel GALLEGOS JIMÉNEZ

Assistents: Rubén LUNA OLMO i Guillermo PARADAS MAZUELA

4rt Àrbitre: Aitor LÓPEZ LÓPEZ

Gols: 0-1 Antonio Debay (14'), 0-2 Lluís López (33'), 1-2 Cristian Montes (45'), 2-2 Steven Nicanor (59'), 2-3 Sergi Canós (70')

Targetes grogues:

Astúries: Daniel Verdasco (76')

Catalunya: Sergi Canos (74')

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16 ha vençut per 3 gols a 2 a la selecció asturiana aconseguint, juntament amb la victòria d'ahir davant Andalusia, els sis punts que es disputaven en la primera fase del Campionat d'Espanya.

El domini del partit ha estat altern entre ambdues seleccions i molt disputat, però ha estat Catalunya qui s'ha avançat al marcador al minut 14 amb un gol d'Antonio Debay després d'una magnífica assistència de Sergi Canós. Els asturians han buscat la contra i han xutat a porta en dues ocasions durant el primer temps, però el porter català, Jesús Ruiz, no ha tingut problemes en aturar-les. La Selecció Catalana ha pressionat i ha buscat el segon gol, que ha arribat amb una rematada de cap de Lluís López. Amb el 0-2 al marcador ha arribat l'hora del descans.

A la represa, Catalunya s'ha trobat amb una Astúries més animada, que sortit a jugar més dur. Els asturians han pressionat i al minut 5 de la segona part han escurçat les distàncies al marcador. Cristian Montes ha aprofitat una centrada que ha controlat a la perfecció per xutar amb l'esquerra i fer el primer punt d'Astúries. Aquest gol ha encoratjat als asturians que han aconseguit empatar el partit amb una rematada de cap de Steven Nicanor al minut 59. Amb l'empat al marcador Catalunya ha buscat el gol de la victòria en dues ocasions molt clares que el porter Adrián de Miguel ha aturat. Al minut 71, l'àrbitre ha xiulat penal a favor de la Catalana després d'una falta comesa sobre Sergi Canós. Ell mateix ha transformat el penal en gol aconseguint, així, la victòria per Catalunya en l'últim partit de la primera fase del Campionat d'Espanya Sub 16.

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB 18 MASCULÍ

ASTÚRIES 1 ? 4 CATALUNYA

Astúries: Guillermo Fernández, Pablo Castello (Jaime Suárez, 46'), Julio C. Rodríguez, Christian Rodríguez, Raúl Carballo, Álvaro Bustos (Alejandro Serrano, 46'), Juan R. Carus (Adrián Rodríguez, 72'), José Fernández, Carlos Castro, Lucas Ahijano (Wilmer Ulpiano, 66'), David Álvarez.

Catalunya: Àlex Cobo, Jhonattan Vinasco, Xavier Quintilla, Óscar Torre (Carles Sòria, 61'), Adama Traore (Simón Colina, 70'), José M. Fernández, Sekou Gassama, Enric Sánchez (Sergio Iglesias, 46'), Pau López (Maximiliano A. Rosales, 65'), Elonor Godswill, Ivan Salvador

Àrbitre: Aitor LÓPEZ LÓPEZ

Assistents: José Manuel SARMIENTO MILLET i Abel ÁLVAREZ LÓPEZ

4rt Àrbitre: Juan Garbriel GALLEGOS JIMÉNEZ

Gols: 0-1 Enric Sánchez (13'). 0-2 Ivan Salvador (31'), 0-3 Sekou Gassama (68'), 1-3 Carles Sória p.p. (80'), 1-4 Elonor Godswill (83')

Targetes:

Andalusia: Targeta Vermella per David Álvarez (66'), Targeta Groga per Raúl Carballo (69')

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18 ha aconseguit els sis punts que es disputaven a la primera fase del Campionat d'Espanya al guanyar en els dos partits que ha disputat. Avui, contra la Selecció Asturiana per 4 gols a 1.

El partit ha estat dominat en tot moment per la Selecció Catalana que ha sabut imposar el seu joc i la seva tècnica. Els jugadors de Pablo Sanz han pressionat i creat ocasions de gol durant tot l'enfrontament. El primer punt ha arribat al minut 13' amb una rematada de cap d'Enric Sánchez que ha picat a terra i ha desconcentrat al porter asturià. 20 minuts més tard, Ivan Salvador ha xutat des de dins l'àrea foradant la porteria i aconseguint el 0-2 al marcador.

Durant la segona part, la Selecció Catalana ha continuat amb el domini de la pilota i del joc. Astúries ho ha intentat, però la defensa catalana ha pogut aturar bé les contres i ha evitat que els asturians creessin massa perill. Al minut 66, Astúries s'ha quedat amb 10 jugadors després que David Álvarez aturés una pilota que anava a gol amb les mans. El penal corresponent ha estat llançat per Adama però el porter asturià l'ha pogut aturar. Tot i així, el tercer gol ha arribat 2 minuts després de la mà de Sekou Gassama.

Els asturians han marcat el seu únic gol, a 10 minuts pel final del partit, després d'una jugada de córner i amb molts jugadors dins l'àrea. Minuts més tard, els asturians han tornat a cometre una falta dins l'àrea, aquest cop sobre Ivan Salvador. En aquest cas, l'encarregat de xutar el penal ha estat Godswill, que no ha dubtat i ha aconseguit el definitiu 1-4 al marcador.