Valoració positiva de la posada en marxa del nou protocol ‘Zero insults a la grada’
FS Notícies | 15/02/2016
La prova pilot de la nova campanya contra la violència en els camps i pavellons de futbol i futbol sala de Catalunya s'ha dut a terme satisfactòriament en la categoria de Divisió d'Honor aleví de futbol sala, aquest dissabte 13, en la jornada 15.
Valoració positiva de la posada en marxa del nou protocol ‘Zero insults a la grada’

Aquest cap de setmana s'ha donat el tret de sortida a un nou protocol que s'emmarca dins de la campanya d'antiviolència engegada la temporada passada amb lema 'Prou violència al futbol'. 

Sota el títol 'Zero insults a la grada', la principal acció de la campanya consisteix en l'aturada dels encontres quan el públic present profereixi insults o amenaces. D’aquesta manera es pretén eradicar la violència verbal de les graderies tant als camps de futbol com als pavellons de futbol sala i aconseguir el respecte per tots els participants en els partits.

La prova pilota de la campanya 'Zero insults a la grada' s'ha iniciat en la competició de la Divisió d'Honor Aleví de Futbol Sala, en la jornada 15, en els partits corresponents:

HORARI PARTIT
9 hores C.E.T.10 FS 'A' - PALAU SOLITA I PLEGAMANS 2007 CFS 'A'
11 hores F.C. BARCELONA LASSA - NATACIÓ SABADELL 'A'
12:30 hores A.E. LES CORTS UBAE -  CFS SANT ANDREU DE LA BARCA 'A'
12:45 hores CFS LA UNION KEASHECHO KEASTOCAO 'A' - CE SANT JULIÀ 'A'
13:15 hores F.S. MONTCADA 'A' - CFS ESPARREGUERA 'A'
15:45 hores SANT JOAN DE VILASSAR FS 'A' - EFS BLANC BLAVA DESPÍ 'A'
19:50 hores MANRESA FS 'A' - CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA 'A'

A cada partit d'aquesta prova pilot hi ha hagut representació federativa amb responsables del CTAFS que s'han encarregat de supervisar el bon funcionament d'aquesta campanya. En els partits de referència s’ha vist un comportament correcte per part dels aficionats, els quals, igual que els clubs implicats, eren coneixedors d’aquesta campanya, la qual recolzen.

Des de la LCFS aprofitem per felicitar a tots els col·lectius implicats en aquesta campanya, per la seva col·laboració i la seva ajuda pel bon funcionament d'una iniciativa exemplar pel futur d'una bona salut del nostre futbol sala.

A partir d'aquesta jornada, de forma gradual s'aniran incorporant més categories del futbol sala base, d'acord al següent calendari:

CAP DE SETMANA CATEGORIES QUE S'INCORPOREN
Setmana 20 - 21 de febrer 1a, 2a i 3a Divisió Aleví de Futbol Sala
Setmana 27 - 28 de febrer Divisió d'Honor Base Femení
Setmana 5 - 6 de març Lliga Benjamí de Futbol Sala
Setmana 12 - 13 de març Lliga Prebenjamí de Futbol Sala
Setmana 19 - 20 de març Divisió d'Honor Infantil de Futbol Sala

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.