Preparació de cara les grans cites
Notícies Generals | 12/02/2014
Les Seleccions Catalanes sub 18 i UEFA han disputat, avui, un partit per tal de preparar-se la 2a fase del Campionat d'Espanya i la fase final estatal de la Copa de les Regions UEFA, respectivament.
Preparació de cara les grans cites El CAR de Sant Cugat ha acollit el partit d'entrenament, que ha guanyat la Selecció UEFA per 8 a 3.

La  Selecció sub 18 es prepara per afrontar la 2a fase del Campionat d'Espanya, que es disputarà del 28 de febrer a l'1 de març a Torrefarrera (Lleida). Per la seva banda, la Selecció UEFA disputarà la fase final estatal de la Copa de les Regions del 18 al 20 d'abril, amb seu encara per determinar.

Ambdós conjunts han disputat un partit força igualat, malgrat el resultat no ho mostri. El Seleccionador UEFA, Toni Almendros, ha entrenat uns homes que han tingut molt encert de cara a la porteria, ja que dels cinc primers cops que s'han apropat a la meta de la Selecció sub 18. quatre han acabat en gol i una en penal.

El primer gol, al minut 5, ha estat obra de Pedro  Bilbao, que ha aprofitat una bona passada de Guzmán per superar el porter. Les variants tàctiques per part d'ambdós conjunts s'han anat succeïnt durant tot el partit . Al minut 20, Josele ha marcat el 2 a 0, el primer dels tres gols que ha acabat fent durant la primera part.

A la represa, molts canvis a tots dos equips, amb l'entrada de jugadors amb més titularitats en amistosos passats. Això ha fet que les forçes s'igualessin més. Al inici de la segona, al minut 2 Quim Solano ha marcat i també ho faria Diego, que ja va mostrar moltes maneres a la fase final al Vènetto amn un hat trick .

Catalunya sub18, però, no s'ha arronssat i han aconseguit anotar tres gols, destacant la qualitat d'Isaac.

Fitxa:

8 Catalunya UEFA:
Segovia, Cristofol, Alberto González, Borges, David Payan, Àlex Fernàndez, Pedro Bilbao, Guzmán, Avellaneda, Batanero i Jonatan Collado. També han jugat. Iñigo, Solano, David López, Joel, Pep Caballé, Diego Fernández, Cristino, David Jimenez, Putxi, Escabrós, Narcís Pelach.

3 Catalunya sub 18:

Ruiz, Palencia, Blanco, Quintillà, Aaron, Patrick, Doncel, Edgar, Gamez, Alejandro López i Cantalapiedra. També han jugat: Lara, Carlos González, Carbonell, Campeny, Padilla, Moises, Patricio, Blasi, Maximiliano, Emilio i Toro.

Tripleta arbitral: Carballo Vázquez, Calvo Arandes i Pedrol Vozmediano

Gols: 1 - 0 Pedro Bilbao (5'), 2 - 0 Josele (20'), 3 - 0 Josele (38'), 4 - 0 Josele (42'), 5 - 0 Solano (47'), 6 - 0 Diego (57'),6 - 1 Toro (57'), 6 - 2 Padilla (59'), 7 - 2 Diego (65'), 7 - 3 Carbonell (67'), 8 - 3 Diego (75').