Presència federativa a l’AE Prat - CD Ebro
Els potablava han obtingut una treballada victòria en el partit ajornat de la Segona RFEF davant el CD Ebro per 2 gols a 1.

L’AE Prat ha disputat el partit ajornat de la jornada 17 de la Segona RFEF davant el CD Ebro. El conjunt de Pedro Dólera ha treballat de valent per capgirar un marcador en contra i remuntar l’enfrontament. El conjunt de Saragossa s’ha avançat el minut 38 en transformar un penal, però Xavi Civil, al 67’, ha empatat a 1.

Poques ocasions clares s’han vist a la segona part i entre Pau Salvans, establint el 2-1 al marcador, i la gran actuació del porter Craviotto han aconseguit que els tres punts es quedessin al Municipal Sagnier.

Al duel han estat presents el tresorer de l’FCF, Miquel Sellarès, i el directiu de relacions institucionals i delegat de l’FCF al Barcelonès, Rossend Abella, els quals han acompanyat al president de l’AE Prat i vicepresident federatiu, Luis Quiñonero.