Presentació als àrbitres del nou delegat a Tarragona, José Cosano
Comitè Àrbitres | 18/03/2022
El nou equip de treball a la delegació de Tarragona, amb el delegat José Cosano i els subdelegats Aniceto Galván i Toni Nieto, manté una trobada amb els membres adscrits al CTA de Tarragona.
Presentació als àrbitres del nou delegat a Tarragona, José Cosano

El nou delegat de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, José Cosano, ha realitzat aquest dijous l’acte de presentació oficial amb els àrbitres adscrits al CTA de Tarragona. Juntament amb Cosano, també han estat presents en la trobada els nous subdelegats Aniceto Galván i Toni Nieto, al costat del director del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Xavi Moreno; el membre de la Comissió Executiva del CTA de l'FCF Ferran Garcia; i el responsable del CTA de Tarragona, Vicente Sanz.

Durant l’acte, Cosano i el seu equip de col·laboradors han donat a conèixer la línia de treball engegada a la delegació, després del seu nomenament, i han volgut agrair especialment a tot el col·lectiu arbitral la seva tasca i professionalitat en els partits que dirigeixen cada cap de setmana, en les categories del futbol territorial i base tant masculí com femení.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.