Presentació de la campanya de Joc Net
Notícies Generals | 19/03/2014
La Sala d'actes del Palau Macaya ha acollit la presentació de la campanya de Joc Net de la Federació Catalana de Futbol que implicarà tot el futbol i futbol sala base de Catalunya.
Presentació de la campanya de Joc Net

L'acte ha començat amb el parlament del president de la Federació , Andreu Subies, que ha explicat  que la intenció de la FCF és implicar els màxims agents en aquesta campanya per tal de poder fer del respecte i del Joc Net una realitat a tots els camps i pavellons de Catalunya. A més, ha incidit en que aquest és un projecte a llarg termini que més endavant també voldrà treballar en les categories amateurs.

Posteriorment, Massimo Busacca, el cap d'arbitratge de la FIFA, ha explicat que estava "molt content de poder representar la FIFA i de parlar del fair play". A més, ha destacat que és molt important treballar per poder exigir el respecte i per respectar.

Per acabar el torn de parlaments, el secretari General de l'Esport, Ivan Tibau ha felicitat a la  FCF per promoure aquesta campanya que "fomenta els valors del respecte i del Joc Net a les dues disciplines esportives més importants de Catalunya, com són el futbol i el futbol sala, en les edats formatives". Per aquest motiu, ha afegit, que és molt important que "entre tots" treballem per aconseguir que els nens puguin gaudir practicant el futbol.

Posteriorment, s'ha explicat als més de 130 assistents en què consisteix la campanya del Joc Net. A partir d'aquest cap de setmana, del 22 al 23 de març, tots els equips de futbol i futbol sala base de Catalunya sortiran al terreny de joc ensenyant la bandera del Joc Net, demanant respecte a l'afició. Una altra dels elements de la campanya és el decàleg del Joc Net, on els joves jugadors i jugadores exposen 10 premisses per tal de poder jugar gaudint de la disciplina que practiquen.

Tota la informació relativa a la campanya està detallada al web www.respecte.cat. A l'acte de presentació han assistit presidents de federacions catalanes, presidents de clubs, representants federatius i els padrins Kiko Casilla, Xavier Estrada, Sergio Lozano i Gerard López. 

Durant la presentació, també s'ha fet públic el vídeo promocional de la campanya on han participat els 12 padrins de la campanya de Joc Net: Lionel Messi, Sergio Lozano, Vicky  Losada, Xavi Hernández, Xavier Estrada, Gerard López, Pep Guardiola, Andrés Iniesta, Kiko Casilla, Marc Carmona, Sergio García i Carles Puyol. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.