PRESENTACIÓ TEMPORADA 2012-13 BAGES
Comitè Àrbitres | 02/10/2012
Divendres 28 de setembre la sotsdelegació del CTA de la FCF del Bages va realitzar l'acte de presentació de la temporada 2012-2013 a Manresa.
PRESENTACIÓ TEMPORADA 2012-13 BAGES El passat divendres 28 de setembre la sotsdelegació del CTA de la FCF del Bages va realitzar l'acte de presentació de la temporada 2012-2013 a Manresa.
L'event, que va comptar amb una gran presencia d'àrbitres de les comarques del Bages i el Bergueda va ser conduit pel vocal d'escoles del CTA de la FCF Antonio Artero Gallardo i per l'instructor de la sotsdelegació del Bages, Juan Antonio Martin-Romo Parejo.
Durant la trobada es van repassar les novetats als reglament i les noves directius federatives per aquesta temporada, en especial l'incorporació de la targeta blava i el procediment de salutació entre equips i àrbitres just abans de l'inici de l'encontre per tal de fomentar el joc net.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.