Presentada la fase prèvia del campionat sub 16
FS Notícies | 13/01/2016
Aquesta tarda ha tingut lloc, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, la presentació oficial de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16 de Futbol Sala que es disputa a Mataró.
Presentada la fase prèvia del campionat sub 16

Una vegada celebrada la fase prèvia sub 19, la selecció catalana sub 16 és la segona en participar en els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala en la present temporada 2015-2016.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha estat escollida per organitzar aquesta fase prèvia a la ciutat de Mataró. Concretament, tindrà lloc el divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de gener, en el Pavelló Municipal Teresa Maria Roca de Mataró, on Catalunya s’enfrontarà a les seleccions d’Aragó i Melilla.

Per donar el tret de sortida a aquesta fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16 de Futbol Sala, aquesta tarda ha tingut lloc la presentació oficial a la seu central de la Federació Catalana de Futbol. A l’acte hi han estat presents el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, José Miguel Calle; el president del subcomitè dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials del CNFS de la RFEF, Gonzalo de Azkárate i el secretari del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la FCF, Jesús Manchado. 

En primer lloc, el president del subcomitè dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials del CNFS de la RFEF, Gonzalo de Azkárate ha donat la benvinguda i ha estat l’encarregat d’obrir la fase prèvia: “Un campionat on la igualtat en els quatre grups serà important per arribar a la gran final que tindria lloc a Extremadura si aquesta es classifica”.

A més, s’han facilitat les dades dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala de la present temporada 2015-2016: “Dins del Comitè Nacional de Futbol Sala 19 federacions territorials participen aquesta temporada en el desenvolupament dels campionats, amb 12 fases prèvies i 8 finals. En aquests moments tenim 8 campionats d’Espanya els quals són un rècord perquè donen participació a 100 seleccions, i l’equilibri és perfecte entre el masculí i el femení”, ha afirmat Gonzalo de Azkárate.

Paraules d’agraïment són les que ha tingut el president del subcomitè dels campionats del CNFS cap a la Federació Catalana de Futbol: “Agrair a la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol la seva participació a tots els 8 campionats d’Espanya. A més, vull donar l’enhorabona al president Calle perquè el futbol sala català, pel seu treball tan immens que realitza pels campionats d’Espanya, continua creixent i fa important la promoció del nostre esport. Aquests campionats fan desenvolupar els quatre estaments, directius, jugadors, entrenadors i àrbitres”.

Una vegada el Gonzalo de Azkárate ha agraït tant a l’Ajuntament de Mataró com a la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF l’organització d’aquest campionat i l’aposta per aquest esport, el president de la LCFS, José Miguel Calle, ha mencionat la col·laboració rebuda: “Estem molt agraïts i satisfets per haver estat escollits com a seu per la RFEF. Hem escollit la ciutat de Mataró perquè les institucions tenien molt d’interès en poder participar amb nosaltres. També hem de felicitar a les dues entitats de futbol sala que hi ha la ciutat mataronina, ja que, ambdues han volgut col·laborar amb nosaltres i ajudar-nos a promocionar tant el futbol sala català com la pròpia ciutat”.

El president de la LCFS ha destacat el gran nivell que es veurà en la fase prèvia: “A nivell esportiu hi ha un encant especial. De les tres seleccions participants dos d’elles han estat les que han disputat la temporada passada la final d’aquest campionat sub 16 a Galícia. Per tant, està assegurat el nivell competitiu”.

Finalment, el secretari del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Jesús Manchado, ha puntualitzat la importància d’inculcar el lema del joc net i el respecte a la pista: “Respecte a les designacions arbitrals són totes de la categoria de 2a Divisió Nacional B, ja molt consolidades”.

L’acte de presentació ha finalitzat amb la realització de la fotografia oficial, amb les autoritats presents, mostrant el cartell d’aquesta fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16 de Futbol Sala.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.