Reunir a la millor selecció catalana de la història és el missatge que s’ha recalcat i prioritzat a la presentació oficial del partit Catalunya – Tunísia que s’ha celebrat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

" />
Presentat el partit Catalunya - Tunísia
Selecció Absoluta | 28/11/2011

Reunir a la millor selecció catalana de la història és el missatge que s’ha recalcat i prioritzat a la presentació oficial del partit Catalunya – Tunísia que s’ha celebrat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Presentat el partit Catalunya - Tunísia

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació oficial del partit Catalunya – Tunísia a la sala de premsa de l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys.

A l’acte, s’ha comptat amb la presència de les següents autoritats: Santi Siquier, representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Maite Fandos, Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Andreu Subies, President de la Federació Catalana de Futbol, Johan Cruyff, Seleccionador Nacional de Catalunya i Badi Kortas, Diplomàtic de l’Ambaixada de Tunísia.

 

 

El periodista, Bernat Soler, ha estat l’encarregat de dirigir la presentació on s’ha recalcat en tot moment la gran prioritat de reunir a la millor selecció possible per aconseguir formar a la millor selecció de Catalunya de la història. Un objectiu factible gràcies al potencial dels jugadors catalans dels quals es disposa.

El primer torn de paraula ha anat a càrrec de Maite Fandos, Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona: “Des de l’Ajuntament de Barcelona volem agrair a la Federació Catalana de Futbol tot l’esforç que està fent a l’hora d’organitzar el partit. Una feina que es veurà plasmada el dia 30 de desembre. És per això que donem suport a tota la trajectòria futbolística de la FCF, ja des de la seva creació i, recalquem el nostre compromís amb la selecció catalana. El que demanem a tothom és que el partit sigui una festa”.

A continuació, la sala de premsa s’ha quedat a les fosques per donar pas a l’spot promocional del partit on tots els jugadors catalans del FC Barcelona i del RCD Espanyol han estat partícips.


El representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Santi Siquier, ha tingut unes paraules d’elogi:  “El suport rebut per part dels jugadors, dels clubs i del seleccionador de Catalunya, testimonia la gran tasca que està desenvolupant la Federació Catalana de Futbol. Hem d’estar molt orgullosos de la nostra selecció i desitjar una gran participació pel proper dia 30”.

Una vegada proporcionada la informació bàsica sobre el rival, Tunísia, Bernat Soler s’ha dirigit al representant tunisià, Badi Kortas, per conèixer com es viu la celebració d’aquest partit des del bàndol contrari:  “A Tunísia tothom està molt involucrat amb el futbol. Aquí a Catalunya no disposem de molts tunisians però, tot i així, són molts els que volen venir al partit. La previsió és que vindrà molta gent el dia 30, ja que veiem que s’estan posant en contacte amb nosaltres per poder conèixer més informació sobre el partit”.

El seleccionador de Catalunya, Johan Cruyff,  també ha respòs a la pregunta sobre el fet de tenir aquest ampli ventall de jugador de cara a la convocatòria de la selecció catalana: “Existeix un problema afegit i és que Catalunya no és una selecció oficial. S’ha parlat amb els jugadors i és llavors quan veus l’afany que tenen per participar. És una cosa de sentiment, de cor. I, de fet, això és el més bonic, perquè tothom vol estar en aquest partit”.

Seguidament, a través d’una projecció, s’ha plasmat sobre la pantalla els preu de les localitats, així com el sistema de venda d’entrades de cara el partit.

Ha tancat el torn de parlaments el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, expressant el compromís per la selecció: “el nostre compromís és que la selecció tingui vida tot l’any. Pel partit d’enguany hem intentat buscar a la millor selecció amb els millors jugadors. M’agradaria remarcar la gran involucració per part tant de clubs, com d’institucions, com de TV3. Aquest partit ha de representar a nivell internacional el futbol català”.

Per concloure, les màximes autoritats han descobert el cartell oficial del partit Catalunya – Tunísia; un partit de futbol amb nivell internacional.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.