Primer match ball per al Gavà
Notícies Generals | 04/06/2016
El CF Gavà ha guanyat el partit d'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a la Segona Divisió 'B' davant l'Almagro per 3 gols a 0.

El CF Gavà ha fet un pas de gegant cap a la Segona Divisió ‘B’ derrotant l’Almagro per un contundent 3-0. Els de Juanma Pons han fet un dels millors partits de la temporada i han estat molt superiors al seu rival durant els 90 minuts. Ja al minut 5 Nico ha fet el primer gol amb un xut ras. Era la primera jugada d’atac dels locals. Al quart d’hora de joc, d’un refús de Cazorla n’ha tret profit Boris, que ha acabat regatejant el porter per ampliar la diferència en el marcador.

L’Almagro ha tingut un parell d’ocasions en cada part, però els xuts i les rematades que han fet han estat fàcils per al porter del Gavà, que ha aturat sense problemes. Els visitants han desaparegut del partit i els homes de Pons han marcat el tercer en una jugada individual que ha iniciat Boris i que ha fet la passada de la mort a Raillo per a que marqués a porteria buida. El resultat ha reflectit la superioritat i el domini que ha tingut el Gavà durant tot el partit, que ha concedit poques ocasions clares de gol i ha ofegat el rival amb una bona pressió.

En aquest primer match ball ha estat present la directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares. El partit de tornada es jugarà el diumenge 12 de juny a les 18.00 hores.