Primera jornada de les Finals de la Copa Catalunya de FS
FS Notícies | 14/06/2014
Al llarg de la jornada d'avui s'estan disputant les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala en categoria aleví, base femení, benjamí, juvenil-cadet femení i sènior femení a St. Feliu de Llobregat.

Arriben les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala que es celebren, aquest cap de setmana, al Pavelló Municipal d'Esports Andrei Xepkin, de Sant Feliu de Llobregat.

Durant la jornada d'avui, s'estan celebrant un total de 5 finals:

AE PENYA ESPLUGUES: Natalia Ostos, Roser Maymo, Elisabet Carrasco, Leireane Aguiar, Julia Vidal, Alicia Benete, Belen Entrena, Zoe Juanes, Cristina Gómez, Mariona Olivella, Sandra Torres i Saray Martín.

FS GIRONELLA: Noe Guerrero, Miriam Arana, Anna Riera, Ingrid Carrillo, Cèlia Catà, Clàudia Pons, Lydia Abellán, Berta Velasco, Pilar Ribes, Ingrid Vieites i Raquel Raventós.

ÀRBITRES: Sr. Mario Sáez i Sr. Enrique Rascón.

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Clàudia Pons (min. 1), 0 - 2 Anna Riera (min. 3), 1 - 2 Alicia Benete (min. 5), 1 - 3 Pilar Ribes (min. 10), 1 - 4 Ingrid Vieites (min. 14). (2a part) 2 - 4 Alicia Benete (min. 2) i 3 - 4 Belen Entrena (min. 9).

CRÒNICA: La darrera Final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 de la jornada d'avui ha estat la de la màxima categoria femenina, que ha enfrontat l'AE Penya Esplugues contra el FS Gironella.

Malgrat la superioritat equivalent a la diferència de categoria entre el Gironella i el Penya Esplugues, la motivació i les ganes de les espluguenques s'han fet notar. Durant el primer temps han aguantat molt bé la pressió rival i han arribat al descans amb un marcador advers d'1 a 4.

Els deu minuts de descans els hi ha anat molt bé a les espluguenques que han sortit amb una marxa més i que s'han encarat al seu rival marcant, en set minuts, dos gols d'Alicia Benete i Belen Entrena que deixaven el partit totalment obert.

Tot i així, el temps corria i el Gironella ha aguantat fins al final aconseguint amb el 3 a 4, proclamar-se campiones de la Copa Catalunya Sènior Femenina de Futbol Sala 2014, revalidant, d'aquesta manera, el títol.

AE PENYA ESPLUGUES: Itziar Pereira, Stela Cantero, Nuria Sarrià, Maria Juárez, Eva Castillo, Carla Lozano, Marta De Los Riscos, Ferners Vallespí, Xènia Garcia i Patricia Segura.

CN CALDES: Cristina Guerrero, Marta Lujan, Joana Gabarrón, Lídia Martín, Èlia Monsech, Zuria Gutiérrez, Marina Fajardo, Elena Fargas, Xènia Garcia, Brenda Cente i Naiara Gregorio.

GOLS:
 (2a part) 1 - 0 Stela Cantero (min. 18) i 2 - 0 Stela Cantero (min. 22).

CRÒNICA: La segona part d'aquesta primera jornada de les Finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 s'ha iniciat amb el partit en categoria junivel-cadet femení entre l'AE Penya Esplugues i el CN Caldes.

Ni l'AE Penya Esplugues ni el CN Caldes aconseguien dominar la possessió de la pilota, el que ha provocat que fos un partit d'anada i tornada amb algunes clares ocasions de gol que no s'acabeven de materialitzar.

Ja a la represa, la tònica habitual del partit continuava sent la mateixa i l'única jugadora que ha estat capaç de perforar la porteria rival ha estat Stela Cantero, de l'AE Penya Esplugues, que primer ha aprofitat una passada en profunditat al pentinar una pilota amb el cap i sorprendre la portera rival, i quatre minuts més tard, al finalitzar un contraatac que ha suposat el 2 a 0 final del partit.

Amb aquest resultat de 2 a 0 l'AE Penya Esplugues s'ha proclamat campiona de la Copa Catalunya Juvenil-Cadet Femenina de Futbol Sala 2014.

FS MANRESA: Eloy Collazos, Oriol Jo, Ernest Oruña, Aleix Perez, Jaume Cortina, Iker Gonzalez, Joel Abadal, Aitor Saavedra, Roger Vil·laseca i Oriol Blasco.

CN CALDES: Luís Álvarez, Iker Ariza, Mauro Armengol, Pol Riu, Arnau Ors, Antoni Cerdà, Arnau Girbau, Rober Ferrer, Aleix Garcia, Eudald Ripollès, Clàudia Hernàndez i Ernest Girbau.

ÀRBITRES: Sr. Carlos Muñoz.

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Eudald Ripollès (min. 11), 1 -1 Joel Abadal (min. 22). (2a part) 1 -2 Rober Ferrer (min. 15), 1 - 3 Aleix Garcia (min. 20).

CRÒNICA: La categoria benjamí ha estat la tercera en disputar la Final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014. Els dos finalistes han estat el FS Manresa i el CN Caldes.

El partit ha estat molt igualat entre ambdós equips i ha estat el Caldes que s'ha col·locat per davant en el marcador. Abans d'arribar al descans, el Manresa ha aconseguit empatar el partit, deixant-lo totalment obert.

A la represa, les ocasions s'han anat succeint pels dos bàndols, amb la diferència que el Caldes ha tingut més bona punteria i ha acabat materialitzant dos gols més que li han donat la victòria.

Amb el 1 - 3 en el marcador, el CN Caldes s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Benjamí de Futbol Sala 2014.

AE PENYA ESPLUGUES: Carlota González, Berta Manteca, Ylenia Cirricniones, Joina Toll, Flor Maria Verdú, Gala Oliva, Alba Vidal i Nadia Garcia.

FS RUBÍ: Laura Oller, Elsa Ruiz, Cristina Gómez, Marta Moreno, Nuria Salvador, Bàrbara Solís, Lucía Del Viejo, Alba Domínguez i Dalila Domínguez.

ÀRBITRES: Sr. Perfecto Zambrana.

GOLS:
 (1a part) 1 - 0 Alba Vidal (min. 13), 1 - 1 Marta Moreno (min. 18). (2a part) 1 - 2 Nuria Salvador (min. 2), 1 - 3 Marta Moreno (min. 11), 2 - 3 Alba Vidal (min. 22) i 3 - 3 Joina Toll (min. 24).

CRÒNICA: La segona final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 ha estat en categoria base femení on s'han enfrontat l'AE Penya Esplugues i el FS Rubí.

Ambdós equips han estat força igualats durant els primers minuts de joc. Ha estat el Penya Esplugues, per mitjà d'Alba Vidal, l'encarregat d'obrir el marcador. Però l'alegria ha durat poc quan, cinc minuts després, el Rubí ha aconseguit l'empat.

Amb les taules en el marcador, el segon temps ha estat una lluita constant per part d'ambdós equips per aconseguir avantatge. Primer ho ha fet el Rubí, amb dos gols consecutius, el primer d'ells fruit d'una jugada ben trenada, i el segon amb un xut des de la frontal. Però el Penya Esplugues no ha abaixat els braços i en tres minuts ha aconseguit empatar el partit i forçar la tanda de penals.

Una tanda de penals que s'ha decantat cap al bàndol local proclamant-se doncs, l'AE Penya Esplugues, com a campiones de la Copa Catalunya Base Femení de Futbol Sala 2014.

FS MANRESA: Marc Cella, Marcel Jané, Lucas Gómez, Adri Pérez, Alex Garcia, Ibai Torné, Sergi Bizarro, Erik Romero, Pau Caballol, Arnau Juan i Garard Roca.

FC BARCELONA: David Carrasco, Enrique Arnaiz, Adrià Sanchez, Álvaro Cerón, Sergi Viedma, Victor Cecilia, German Escudero, Raul Marín, Juan Casas, Pere Corbera,Oscar Pladameala i Aitor Molina.

ÀRBITRES: Sr. David Mediavilla i Sr. Perfecto Zambrana

GOLS:
(1a part) 1 - 0 Adri Pérez (min. 5), 2 - 0 Alex Garcia (min. 7), 2 - 1 German Escudero (min. 14), 2 - 2 Victor Cecilia (min. 14). (2a part) 3 - 2 Pau Caballol (min. 1)

CRÒNICA: Les Finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 s'han iniciat amb la final aleví que ha enfrontat al FS Manresa i al FC Barcelona.

El FC Barcelona ha dominat la pilota sense aconseguir materialitzar aquesta superioritat en el marcador, en gran part, gràcies a l'encert del porter Marc Cella sota els pals. Un Manresa més replegat defensivament, ha aconseguit per mitjà de dos contraatacs posar-se al davant en el marcador i, fins a falta d'un minut per finalitzar la primera part, el blaugranes no han pogut superar la defensa manresana i marcar dos gols per igualar el partit abans del descans.

En el segon temps, El Manresa gràcies a un contracop, ha aconseguit posar-se per davant del marcador. A partir d'aquí els manresans han començat a defensar per aconseguir parar l'atac dels blaugranes.

Amb el 3 a 2 en el marcador, ha finalitzat el partit, proclamant al Manresa FS com a campió de la Copa Catalunya Aleví de Futbol Sala 2014.

Totes les fotografies dels partits disponibles a les galeries d'imatges de la portada de Futbol Sala.