Primera jornada de les Finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 13/06/2015
Durant la jornada d'avui es disputen les primeres finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala, a Martorell, en les categories aleví, benjamí, prebenjamí, infantil i cadet masculina.

Arriben les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala que es celebren, aquest cap de setmana, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Martorell.

18 hores. FINAL CADET
FUTSAL INLINGUA MATARÓ CE 6 (p.p.) – 6 CE JESUS MARIA

FUTSAL INLINGUA MATARÓ CE: Oriol Lopez, Abdoul Dansokho, Alex Lluch, Guillem Serra, ‘Alagi’ Toure, Pablo Fernandez, Joel Ciscar, Xavier Villarin, Llibert Canal, Pol Costa i Gerard Sanchez.

CE JESUS MARIA: Matías Llobert, Pol Bonifasi, Pablo Pouplana, Raul Regas, Xavi Gil, Victor Menarguez, David Larré, Lucas Armengol, Arnau Pérez, Eloy Tusell, Alex Sala i Andrei Adao.

La darrera final d’aquesta primera jornada de les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala ha estat la final cadet, entre el Futsal Inlingua Mataró CE i el CE Jesus Maria. El Futsal Mataró ha aprofitat els primers minuts de joc per anar-se’n en el marcador per 3 gols a 0, gràcies a l’encert de cara porteria. Amb aquest resultat els locals no han abaixat els braços i han aconseguit posar el 3 a 2. Abans del descans els mataronins han ampliat l’avantatge a 4 a 2 però, Jesús Maria ha igualat el partit a 4. Durant la segona part ambdós equips han aconseguit perforar la porteria rival dues vegades més, fet que ha provocat que s’arribés al final amb un empat a 6. Així doncs, els penals han declinat la balança cap al Futsal Inlingua Mataró CE, que s’ha proclamat nou campió de la Copa Catalunya de Futbol Sala en categoria cadet.

16 hores. FINAL INFANTIL
FCBARCELONA 4 – 2  MARFIL SANTA COLOMA

FCBARCELONA: Eric Navarro, Bernat Povill, Joan Lobera, Adrià Sánchez, Álvaro Cerón, Otto Louis, Víctor Cecilia, Ignasi Domènech, Bernat Trias, Arnau García, Christian Rodríguez i David Carrasco García.

MARFIL SANTA COLOMA: Martí Rodríguez, Javier Coca, Adrian Caro, Isaac Viñuela, Eric Garcia, Marc Pérez, José Novo, Abdelah Mottaki, Roman Díaz, Alex Vaca i Adri Saez.

La tarda s’ha iniciat amb la final de la Copa Catalunya infantil on el FCBarcelona i el Marfil Santa Coloma s’han vist les cares. El Marfil ha intentat sorprendre al Barça pressionant a tota la pista, situació que l’ha fet arribar als de minuts del partit amb un empat a 1 en el marcador. Però en dues ocasions, abans d’arribar al descans, els culés han perforat la porteria colomenca i han aconseguit una renda de dos gols abans de la mitja part. En els darrers 20 minuts ha estat el Barça qui ha augmentat l’avantatge en el marcador i el Marfil tirant de coratge ha intentat, per tot els mitjans, aconseguir retallar distàncies, situació que només ha aconseguit en una ocasió deixant el marcador amb el 4 a 2 final. D’aquesta manera el FCBarcelona s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya infantil.

13 hores. FINAL PREBENJAMÍ
FS MONTCADA 4 – 7 MARFIL SANTA COLOMA

FS MONTCADA: Pau Moya, Nil Prieto, Ricard Pubill, Sergi Zorzona, Sergi Paterna, Iker Perales, Daniel Gómez i Arnau Astudillo.

MARFIL SANTA COLOMA: Joel Moreno, Francisco Javier Busquet, Pol Rodríguez, Adrian Morales, Jan Romero, Adrian Salgado, Yerai Garcia, Daniel Fernandez, Adrian Pérez i Dennis Casado.

El matí ha finalitzat amb la disputa de la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala de la categoria dels més menuts. El FS Montcada i el Marfil Santa Coloma s’han enfrontat en aquesta final on el Marfil ha sabut dominar en tot moment el partit, marcant una distància en el marcador des de l’inici del partit que ha fet anar a remolc al Montcada. Tot i així, el Montcada no ha deixat de lluitar i el partit ha finalitzat amb un 4 a 7 a favor dels colomencs que s’han proclamat campions de la Catalunya prebenjamins.

11:15 hores. FINAL BENJAMÍ
CN CALDES FS 4 – 2 AE LES CORTS UBAE

CN CALDES FS: Martí Brunat, Alex López, David Gabarro, Max Artasu, Roger Cerdà, Naim Rafols, Marcos Garcia, Akim Rafols, Laia càmera, Martí Ullerts i Eudald Ripollès.

AE LES CORTS UBAE: Xavi Torres, Víctor Sanchez, Pol Vinyas, Tes Cortés, Jan Lacambra, Álvaro Poggio, Marc Gómez, David Llorens, Edu Roig i Oscar Garcia.

La final en categoria benjamí s’ha iniciat amb un Caldes resolutiu que ha aconseguit posar-se 2 a 0 en el marcador. Per la seva banda, Les Corts, ha retallat distàncies en el marcador posant el 2 a 1 deixant obert el partit als descans.  Un cop iniciada la segona part, el Caldes ha marxat del marcador amb un 3 a 1. Les Corts, a base d’insistència, ha posat el 3 a 2 però, a falta de cinc minuts per finalitzar el partit, el Caldes ha matat el partit amb el 4 a 2 definitiu que els ha proclamat campions de Catalunya de la categoria benjamí.

9:30 hores. FINAL ALEVÍ

AE LES CORTS UBAE 2 - 3 FCBARCELONA

AE LES CORTS UBAE: Nuredine Navarrete, Pau Linares, Pol Gonzalez, Nestor Ruiz, Andreu Esbri, Ivan Bonillo, Diego Romero, Santi Soulere, Felix PRunera, David Campos i Javier Serrano.

FC BARCELONA: Oscar Plamadeala, Kike Arnaiz, TOni Cerdà, Roger Panadès, Sergi Viedma, Pere Corbera, Garvin Bartley, Adrian Tapias, Juan Casas 'Juanito', Jordi Gimeno, Pau López i Víctor Ramos.

Les finals de la Copa Catalunya s'han iniciat amb la final en categoria aleví on s'han enfrontat l'AE Les Corts Ubae i el FC Barcelona. El partit s'ha iniciat sense control per part de cap equip, fruit dels nervis inicials de la copa que està en joc. Les Corts ha marxat en el marcador amb 2 gols a 0 i, abans del descans, el Barça ha aconseguit l'empat. En el segon temps, s'ha decidit el campió aleví amb un gol de Juan Casas que donava la victòria i el títol al FC Barcelona.