Primers partits amistosos de les Seleccions Catalanes Base de futbol sala
FS Notícies | 22/01/2023
Catalunya Benjamí, Aleví femení i Infantil femení han disputat el primer amistós de la temporada al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell.

Tres amistosos a Martorell. El Pavelló Municipal Can Cases de Martorell ha estat l’escenari de tres partits amistosos de les Seleccions Catalanes Base de futbol sala, en què ha suposat el primer amistós de la temporada per a Catalunya Benjamí, Aleví femení i Infantil femení. Uns enfrontaments que serveixen per a preparació pels Campionats d’Espanya encara amb la llista definitiva pendent de definir.

CATALUNYA BENJAMÍ 1 – 7 FS OLESA

La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha disputat el primer amistós del curs contra el FS Olesa, de la Divisió d’Honor Aleví, i el partit ha acabat amb victòria pel conjunt olesà per 1 a 7. Ha estat un partit amb dues parts ben diferents on en la primera ha estat igualada i competida, mentre que a la segona el FS Olesa ha decantat la victòria.

I és que d’estratègia, Hugo ha obert la llauna del marcador i, tot i que Catalunya ha perdonat l’empat després de desaprofitar un contraatac, el mateix Hugo ha marcat el 0 a 2 poc abans del descans. Ha estat començar la segona part quan, en pràcticament tres minuts, han arribat quatre gols de forma consecutiva del FS Olesa que han sentenciat el partit. Ja a les acaballes, Victor Ortiz ha marcat el de l’honor per Catalunya establint el definitiu 1 a 7.

CATALUNYA ALEVÍ FEMENÍ 0 – 4 UNIÓ MARTORELL FS

La Selecció Catalana Aleví femenina ha disputat el primer amistós de la temporada contra la Unió Martorell FS, de la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala, i el matx ha finalitzat amb victòria pel conjunt de Martorell per 0 a 4. Ha estat un partit en què les jugadores de la catalana han competit bé i han lluitat fins al final tot i el marcador advers.

I és que a la primera meitat, els de Martorell han tingut les ocasions més clares del partit davant una Selecció Catalana combativa, però que s’ha vist superada per les dianes de Rida, d’Alan i de Prieto, aquest just abans del descans. A la represa, Alvaro ha establert el definitiu 0 a 4.

CATALUNYA INFANTIL FEMENÍ 5 – 3 COVISA MANRESA FS

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha guanyat 5 a 3 davant el Covisa Manresa FS, de la Divisió d’Honor Aleví masculina, en un partit en que les quadribarrades han competit molt bé sobreposant-se al gol inicial dels del Bages i marxant al descans amb avantatge. A la represa han sabut defensar bé el marcador amb una defensa intensa i contundent per acabar guanyant 5 a 3.

I és que el líder de la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala, el Covisa Manresa FS, ha obert la llauna del marcador només començar el partit però, a la següent jugada, Manuela Sebastià ha col·locat l’empat. 1 minut més tard, Catalunya ja s’ha posat per davant per mitjà de Laia i, abans del descans, Nora ha marcat el 3 a 1. A l’inici de la segona part, Pau Jiménez ha escurçat diferències, tot i que segons més tard, Noa ha tornat a ampliar diferències. El partit seguia amb ocasions pels dos equips i Marçal Lavilla ha tornat a escurçar diferències amb el 4 a 3 fins que, en pròpia porteria, Catalunya ha col·locat el definitiu 5 a 3 al lluminós.

Les Seleccions Catalanes Base de futbol sala tornaran el diumenge, 5 de febrer de 2023, amb una nova sessió d’entrenament.