Proves dels àrbitres talents i control físic dels assistents nacionals
Comitè Àrbitres | 25/11/2021
Els àrbitres assistents catalans de les categories de Primera i Segona Divisió, Primera RFEF i Primera Iberdrola han realitzat el control físic indispensable per poder dirigir partits de les seves categories.
Proves dels àrbitres talents i control físic dels assistents nacionals

Les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de Granollers han estat l'escenari escollit pel control físic dels àrbitres assistents catalans de les categories de Primera i Segona Divisió, Primera RFEF i Primera Iberdrola. Un total de 13 àrbitres han passat el control, condició indispensable per mantenir la situació activa i poder dirigir partits de les seves categories. Les proves han estat les següents: velocitat 5 x 30 metres, i resistència Test Ariet.

D'altra banda, al mateix camp s'han portat a terme les proves dels àrbitres talents de Tercera Divisió Nacional que han estat aquestes: velocitat 6 x 40 metres, i Resistència Test Yo-Yo complet. Així mateix, aquests últims han realitzat també les proves tècniques, totes corresponents al segon Control del Programa de Talents de l'actual temporada: Test de Regles de Joc i Reglaments federatius, Anàlisi Jugades Vídeotest, Redacció d'Actes i Test de Llengua Anglesa.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.