Proves físiques i tècniques arbitrals de final de temporada
Comitè Àrbitres | 14/06/2022
Les proves físiques han tingut lloc a Granollers, mentre que els exàmens tècnics s’han realitzat a Mataró.
Proves físiques i tècniques arbitrals de final de temporada

El passat dissabte 11 de juny es van celebrar les proves de final de la temporada que determinaran els ascensos arbitrals de les diferents categories territorials: de la Primera Catalana a la Tercera RFEF, de la Segona Catalana a la Primera Catalana, de la Tercera Catalana a la Segona Catalana, els assistents de la Primera Catalana Catalana a la Tercera RFEF, i accés al grup d'Assistents de la Primera Catalana.

A la jornada matutina, a Granollers, els àrbitres (6 candidats) i assistents de la Primera Catalana (4 candidats)  i aquells que optaven al grup d'assistents de la Primera Catalana (25 candidats), van passar el test físic al Camp de Futbol Municipal de Ponent (gespa artificial) i el tècnic a la seu de l’FCF al Vallès Oriental.

Per la tarda, els controls van tenir lloc a Mataró, a la delegació de la FCF al Maresme, i a les Pistes Municipals d'Atletisme de Mataró, i les van realitzar els àrbitres convocats per a l'ascens a la Primera Catalana (42 candidats) i a la Segona Catalana - Barcelona (36 candidats).

Els exàmens tècnics s'han realitzat utilitzant l'aplicació informàtica 'Cloudlab' i la pròpia intranet corporativa, i els resultats es coneixeran en el decurs dels propers dies. El CTA de l’FCF agraeix la desinteressada col·laboració dels respectius Ajuntaments, Granollers i Mataró, en cedir les instal·lacions municipals per la realització d'aquestes proves.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.