Publicats Els calendaris de les Primeres Divisions de futbol sala
FS Notícies | 28/07/2022
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica els calendaris per a la temporada 2022-2023 de les Primeres Divisions, que ja estan disponibles a la pàgina web de l’FCF.
Publicats Els calendaris de les Primeres Divisions de futbol sala

Publicats els calendaris. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica els calendaris de les Primeres Divisions per a la temporada 2022-2023.

Tots aquests calendaris estan disponibles a l’apartat ‘Competició’ de la pàgina web de l’FCF o bé, fent clic AQUÍ.

A continuació, es pot accedit directament als calendaris de referència fent clic sobre del grup:

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ SÈNIOR DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ SÈNIOR FEMENÍ DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CADET DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3

Els grups de Primera Divisió de les delegacions de Lleida, Girona i Tarragona es publicaran quan les inscripcions a cada categoria permetin realitzar la composició dels grups per divisió. 

Després de la publicació dels calendaris de les màximes divisions i de les Primeres Divisions, es procedirà amb la resta de les categories intermèdies, és a dir, les Segones Divisions, que estaran disponibles pròximament.

I pel que fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera que es compleixi aquest termini, el proper mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.