Quatre àrbitres catalans xiulen en la darrera Fase d’Or del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 14 i sub 16
Notícies Generals | 12/02/2024
Els col·legiats Heaven Núñez Ruiz, Xavier Montava Baque, Eric García Sánchez i Salah Eddine Haouzi Fliflou han representat el CTA de l’FCF.
Quatre àrbitres catalans xiulen en la darrera Fase d’Or del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 14 i sub 16

Els àrbitres catalans de Tercera Federació, Heaven Núñez Ruiz i Xavier Montava Baque, l'àrbitre assistent de Tercera Federació, Eric García Sánchez, i l'àrbitre assistent de la Lliga ElitSalah Eddine Haouzi Fliflou, han representat el CTA de la Federació Catalana de Futbol en la Fase d’Or del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques disputat a Cadis el passat cap de setmana. Els quatre col·legiats han dirigit el duel entre Andalusia i Galícia sub 14, Aragó i Melilla sub 16 i València i Illea Balears sub 16 a causa de la iniciativa “Proyecto Futuro-CTA” per a àrbitres de categoria territorial i de Tercera Federació.

L'objectiu d'aquest projecte és formar àrbitres amb projecció de tots els comitès territorials i que com a novetat d’enguany han xiulat partits del Campionat d’Espanya. Anteriorment, només eren col·legiats de la Federació Local que acollia la competició.

En aquesta iniciativa els àrbitres fan seminaris de formació de primer nivell en què han tingut de ponents a membres de la comissió tècnica del CTA de la RFEF. El passat divendres hi va assistir el President del CTA de la RFEF, Luis Medina Cantalejo.

En la passada Fase d’Or del Campionat d’Espanya s'ha promogut la figura de l'àrbitre a través d’una foto del conjunt arbitral abans dels partits amb la pancarta"#SinÁrbitrosNoHayFútbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.