RCD Espanyol i SE AEM, eliminats de la Copa de la Reina amb finals cruels
Notícies Generals | 11/10/2023
Les blanc-i-blaves han caigut amb un gol al 88', mentre que les lleidatanes han vist com l'Osasuna Femení aconseguia el bitllet a la pròrroga.

Derrotes cruels per als dos equips catalans en la segona ronda de la Copa de la Reina. RCD Espanyol i SE AEM s'acomiaden del torneig del KO després d'haver tingut el passi a tocar. Les blanc-i-blaves han dit adéu a la Copa al minut 88 quan el Real Unión Tenerife Santa Cruz remuntava el partit amb el 2 a 1. Encara més dolorós ha estat el cop per a l'AEM. Despres d'arribar a la pròrroga i gaudir d'ocasions clares, les lleidatanes han vist com l'Osasuna les deixava amb la mel als llavis amb un gol al minut 112' que suposava el 2 a 1 final.

L'Espanyol fa el més difícil però es desfà en els instants finals

L'equip d'Adrián González s'avançava a ls primers minuts de la represa davant el conjunt tinerefeny després d'un primer temps de domini altern. En una acció a pilota atura, la blanc-i-blava Núria rematava una centrada al fons de la xarxa per agafar avantatge a l'electrònic. Un gol que obria el partit amb ocasions a les dues àrees. Abans de la remuntada local en els últims minuts, la portera de l'Espanyol Emily Dolan es lluïa amb dues intervencions de mèrit: un penal aturat i una mà salvadora en una mà salvadora a l'interior de la petita. La doble gerra d'aigua freda arribava de forma consecutiva al minut 85 i 88. Carolina i Elsa donaven el bitllet per a la següent ronda a les locals.

L'AEM viu la cara més amarga del futbol

Les lleidatanes despertaven de cop al partit amb l'1 a 0 de l'Osasuna al primer minut del matx. Un cop dolorós que ha sabut frenar l'AEM amb control de la piota i el més important: l'empat. Abans de l amitja hora de joc, cop de cap d'Andrea Palacios per igualar forces a Tajonar. A la segona meitat, les rojillas rondaven amb perill l'àrea catalana amb les ocasions clares de gol però l'AEM resistia. FInal dels 90' i cap a al pròrroga. Reset de les blaves i al minut 108' el partit ha pogut canviar de rumb: jugada deliciosa i Raquel definia amb una rematada que s'estavellava al pal de la porteria. En canvi, a l'altre porteria, Merche sí rematava al fons de la xarxa per aconseguir el passi per a les pamploniques.