Rècord d’inscrits per al nou curs d’arbitratge
Comitè Àrbitres | 16/03/2023
El CTA de l’FCF rep més de 1.000 peticions per inscriure’s al nou curs d’àrbitres que començarà a l’abril. Dada històrica per a un Comitè d’Àrbitres que ja ha iniciat el procés d’admissions.
Rècord d’inscrits per al nou curs d’arbitratge

El període d'inscripcions per al nou curs d'arbitratge, organitzat pel Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol, va finalitzar ahir amb una dada històrica. Per primera vegada, el CTA ha rebut més de 1.000 peticions per a inscriure’s. Es tracta d’un rècord absolut de persones inscrites per fer el curs.

El següent pas del CTA és dur a terme el procés d'entrevistes personals, així com una prova de cultura general i una de comprensió i redacció. Quan finalitzin totes les proves, prop de 500 persones seran admeses per tal de realitzar el curs teòric, el qual es farà durant els mesos d'abril i maig a les delegacions de l’FCF arreu del territori català.

Posteriorment, tots els aspirants que hagin aprovat el curs, hauran de superar les proves físiques de velocitat i resistència estipulades, per integrar-se com a àrbitres cursetistes al CTA.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.