Remuntada i passi a la final
Notícies Generals | 26/10/2023
El CF Badalona Futur jugarà la final de la Copa Federació després d'aixecar un 2 a 0 advers a Las Gaunas.

A la final. El CF Badalona Futur és a un partit d'aixecar el títol de la Copa Federació. Els de Ferran Costa han superat la UD Logroñés a Las Gaunas en una pròrroga trepidant. En 1 minut, els locals situaven el 2 a 0 a l'electrònic, a les acaballes del primer temps, i el Badalona Futur forçava el temps extra gràcies a una segona meitat de caràcter i determinació. El rival dels badalonins a la final sortirà del duel entre el CD San Roque de Lepe i el CF Talavera de la Reina

Doble gerra d'aigua freda al límit del descans. Un golàs d'Adri Capdevila i un xut llunyà d'Ander Vitoria aplanaven el camí cap a la final de la UD Logroñés. Ferran Costa ha construït un equip competitiu i pràctic que demostrava el seu potencial a un escenari emblemàtic. Valverde retallava distàncies a deu minuts pel final amb una jugada 'marca de la casa' fins a batre el porter local. Cinc munts després, apareixia Pascual per enviar una pilota solta a l'escaire.

L'embranzida del CF Badalona Futur els portava a remuntar la semifinal als primers instants de la pròrroga. Servei en curt i Sergio Cortés ajusta un cacau al pal per celebrar el passi a la final. Els badalonins coneixeran el seu rival el pròxim dimecres 8 de novembre, a les 20.30h, en la segona semifinal entre el CD San Roque de Lepe i el CF Talavera de la Reina