Remuntada i sisena victòria consecutiva
FS Notícies | 02/05/2016
L'Estel Vallseca, en un partit molt seriós defensivament, ha aconseguit remuntar un 0 a 2 advers per acabar imposant-se a L'Hospitalet Bellsport i sumar la sisena victòria seguida que l’allunya del descens.

ESTEL VALLSECA 3 - 2 L’HOSPITALET BELLSPORT

El vuitè i el novè classificat s’enfrontaven en un partit clau per allunyar-se del descens i tot ha començat amb molta igualtat i sense un clar dominador. Els primers cinc minuts han estat de tempteig i les ocasions no arribaven. Passat aquest primer tram de partit, les visitants han obert el marcador després d’una bona triangulació que l’Elisabet ha finalitzat al segon pal. Tots dos equips esperaven a mitja pista i era el conjunt del Baix Llobregat qui dominava la possessió de la pilota. Quatre minuts després del 0 a 1, el Bellsport ha ampliat la distància en el marcador per mitjà de la Marina, situant un 0 a 2 que deixava el partit molt de cara. Però no ha tardat en reaccionar l’Estel Vallseca i en la jugada següent, una bona escapada per banda de l’Alba li ha permès plantar-se sola davant la portera rival i batre-la per baix per situar l’1 a 2 en el marcador. El gol no ha trastocat els plans de les visitants que han seguit dominant i creant ocasions de gol mentre l’Estel es defensava i vivia dels contraatacs. En el tram final les locals s’han estirat una mica però cap dels dos equips ha aconseguit perforar de nou la porteria i al descans s’ha arribat amb el mínim avantatge favorable a les visitants.

A la represa el partit ha canviat i l’Estel ha sortit més fort i decidit a capgirar el marcador. En el primer minut ja ha avisat de les seves intencions amb una pilota que s’ha estavellat al pal, ha augmentat la pressió defensiva per moments i amb recuperacions ràpides i joc de tres amb pivot, dominaven el matx. Als set minuts, i amb una mica de sort, ha arribat l’empat. Un xut des de la banda se l’ha ficat a la seva pròpia porteria la Marina fent pujar el 2 a 2 en el marcador. Amb igualtat en el marcador les locals han baixat de nou a mitja pista i han cedit el control del joc a l’Hospitalet, que combinava bé però li faltava profunditat. Les ocasions anaven arribant poc a poc per a les visitants, fins i tot un xut al pal, però el marcador seguia igualat fins al minut 37 quan, en una pilota llarga en un servei de banda, l’Anna li ha guanyat l’esquena a la seva defensora i després de superar la portera rival ha marcat a plaer el 3 a 2 que certificava la remuntada. Immediatament després del gol el Bellsport ha tret el porter-jugador per intentar empatar però tot i que ha gaudit d’ocasions clares no ha aconseguit l’empat i els tres punts se’ls ha endut un Estel Vallseca en ratxa que queda a cinc punts del descens i deixa l’Hospitalet Bellsport a només tres de la zona perillosa.

Al final dels 40 minuts la Sofia Amado, entrenadora local, i el David Gonzalez, entrenador visitant, han fet balanç del partit.

La Sofia ha acabat satisfeta amb el treball del seu equip:

Remuntada i sisena victòria seguida per a l’Estel Vallseca

"Estem entrant en una bona dinàmica i ara s’està veient el treball de la primera volta. Els partits que abans perdíem en els últims segons ara els estem guanyant i estant sortint els resultats de molta feina”.

La defensa, clau per endur-se la victòria

La Sofia destacava el bon treball defensiu del seu equip: “És el nostre punt fort i ens hem centrat en millorar dia a dia aquest aspecte per salvar la categoria”.

La permanència

La Sofia és prudent: “Aquest era l’objectiu marcat des de l’inici i fins que no el tinguem assolit no hi creurem de veritat. Hem de seguir treballant”.

El David lamentava que s’escapessin tres punts importants:

Partit molt igualat i complicat

El David era conscient de la dificultat que presentava el partit: “Sabíem que veníem a una pista complicada i que ens enfrontàvem a un equip que travessa un gran moment. Ens ha costat fer circular bé la pilota”.

Els punts s’escapen en jugades aïllades

El David lamentava les ocasions fallades, sobretot al primer temps: “Contra rivals directes sempre acostumem a dominar el partit però ens falta materialitzar. A la primera part podríem haver marxat amb més avantatge però no hem estat encertats. A la segona hem dominat però ens ha faltat molta profunditat i elles han fet el seu partit i s’han endut la victòria”.

“Per nosaltres avui era important guanyar perquè ens allunyàvem a sis punts del descens i deixàvem un rival directe enrere. En els partits que ens queden hem de sumar entre quatre i sis punts i crec que ho tenim bé per salvar-nos, però ho haurem de lluitar”.