Remuntada insuficient i derrota en l'estrena de la sub20 femenina al Campionat d'Espanya de futbol platja
Notícies Generals | 18/07/2024
Catalunya cau contra Melilla (4-2) en el primer partit del Campionat d'Espanya sub20 femení.

A punt ha estat Catalunya de remuntar el partit contra Melilla, després d'igualar el marcador 2-2 però l'efectivitat rival al tercer període ha acabat decantant la balança a favor de les melillenques. D'aquesta manera, la Selecció Catalana sub20 femenina no ha començat amb bon peu el Campionat d'Espanya de futbol platja però tot i la derrota, manté encara vives les opcions de classificar-se per les semifinals.

MELILLA 4 - 2 CATALUNYA SUB20 FEMENÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Paula Olivares, Maria López, Sandra García, Carla Autero, Xènia Casado. També han jugat: Paloma Cantillo, Lara Rodríguez, Agnés Monturiol, Lucía Domingo, Júlia Parareda, Lucía Hidalgo i Nerea Bermudo.
GOLS: Sandra Garcia (2-1, 23'), Lucia Hidalgo (2-2, 24').
PARTIT COMPLET: AQUÍ

Un mal inici de partit ha condemnat a Catalunya a anar a remolc i veure's obligada a remuntar. Melilla ha sortit amb les idees molt clares i ha sorprès a les catalanes amb dos gols en els primers 12 minuts. Amb el partit coll amunt i després de superar el mal moment, la Selecció Catalana ha fet un canvi de mentalitat i ha començat a repartir un joc més directe buscant pilotes llargues a l'esquena de la defensa rival.

El segon període, que ha estat de color català, ha estat molt treballat i finalment ha arribat el premi del gol. Amb el 2-0 en contra, Catalunya ha igualat el resultat en només 1 minut. En els darrers compassos del segon quart, el combinat català ha aconseguit situar-se 2 a 2 al marcador gràcies als gols de Sandra Garcia i Lucia Hidalgo.

L'eufòria i l'alegria catalana han donat forces a l'equip per sortir al tercer i últim període amb l'objectiu i la convicció de remuntar i de treure el partit endavant. Melilla, però, que havia tocat fons amb els dos gols en contra, ha revifat i ha tornat a ensumar porteria per recuperar l'efectivitat perduda i tornar-se a posar per davant el marcador. Primer amb un gol als pocs minuts de la represa i finalment amb un segon, que significava la sentència i el 4 a 2 definitiu a les acaballes del matx.

Amb aquesta derrota, Catalunya encara li queda un partit pendent per jugar, el qual necessita guanyar si vol estar a les semifinals. Demà, 19 de juliol a les 10.00h s'enfronta a Extremadura per un lloc a les semifinals.