Repartiment de punts entre el Montsant i el Centelles
FS Notícies | 11/04/2016
Els osonencs han marxat al descans amb un mínim avantatge després d’una primera meitat amb moltes alternatives i, a la segona, el Montsant ha dominat gairebé per complet el partit i ha aconseguit empatar en el tram final.

FS MONTSANT 3 - 3 JAMONES CENTELLES

El partit ha començat amb un Centelles dominador, disposat a posar-se per davant i fent circular bé la pilota. Ja en el primer minut de joc, una diagonal llarga del Pascu l’ha aprofitat el Xavier per obrir el marcador amb una volea creuada a la base del pal. Ha seguit dominant el Centelles i el gol ha fet que al Montsant li costés entrar al partit. Els barcelonins han començat a trobar el seu joc, però el Centelles seguia endollat i el Pascu ha pogut fer el segon en dues ocasions clares abans del minut cinc. Aquestes ocasions han fet reaccionar els locals que han tingut la primera ocasió clara del partit quan Toni, després d’una paret llarga al mig camp, s’ha plantat sol davant el porter però no ha encertat i el rebot l’ha enviat fora el Ramón. De nou el Toni ha pogut fer l’empat però el seu xut ha marxat desviat. Les ocasions han ficat definitivament al Montsant en el partit i el Centelles ha reculat a defensar a mitja pista. Els locals creaven perill però no aconseguien marcar i en un contraatac, Jaume Lentorn ha estat a punt de fer el segon però la seva vaselina ha topat amb el pal.

Superat l’equador del primer temps, el partit ha embogit. Als 13 minuts el Kevin Rubio ha fet l’empat després d’una bona combinació col·lectiva, però quatre minuts després s’ha tornat a posar per davant el Centelles. Una bona combinació entre el Yassin i el José en la zona del pivot ha permès fer pujar l’1-2 en el marcador, però poc ha durat l’alegria ja que en la jugada següent, el Montsant ha empatat per mitjà del Rubén. No han tingut temps per celebrar l’empat els locals ja que un minut després, al 18, el Marc Espada ha encarat cap al mig i amb un fort xut ha superat el porter rival. Al descans s’ha arribat amb el 2-3 favorable als visitants i amb tot per decidir.

El segon temps ha estat totalment diferent. Els locals han sortit decidits a remuntar el partit i a mida que anaven passant els minuts han anat tancant el Centelles al seu propi camp. Els de Juanjo Amigo s’han carregat ràpidament amb cinc faltes i no han pogut exercir la pressió que volien i han deixat el control de la pilota al Montsant, que a base combinar i combinar arribava amb perill sobre la porteria defensada per un Raúl molt inspirat. A mida que avançaven els minuts els locals arribaven amb més perill però no aconseguien marcar. El Centelles vivia dels contraatacs i a punt ha estat de fer el 2-4 en tres ocasions, però els xuts han marxat desviats. En el tram final han arribat les ocasions més clares pels barcelonins però el Raúl seguia encertadíssim sota pals. A l’últim minut de partit, i ja amb el Montsant fent porter-jugador, els àrbitres han assenyalat penal unes mans dins l’àrea que el Ramón s’ha encarregat de transformar per fer el 3-3. Ho ha seguit intentant el conjunt local en l’últim minut però el marcador ja no s’ha mogut i el partit ha finalitzat amb repartiment de punts que deixa el Montsant quart i invicte en aquesta segona volta i el Centelles segon a 18 punts de líder.

Al finalitzar el partit, el Ramón Picó, jugador del Montsant i el Juanjo Amigo, entrenador del Centelles, van analitzar el partit.

Primera part igualada i amb alternatives

El Juanjo Amigo estava content amb el joc del seu equip al primer temps: “Hem tingut ocasions clares per marcar i que el marcador fos un altre al descans. Hem controlat bastant bé el partit però és cert que tots dos equips hem estat bé”.

El Ramón comentava que “ells han sortit molt endollats i ens han marcat de seguida. Després hem aconseguit empatar però el partit s’ha descontrolat i al final han marxat ells per davant al descans”.

Segona part amb domini local

El Ramón creia que la disminució de la pressió visitant ha estat clau: “Ells han baixat una mica la pressió, hem dut la iniciativa i hem estat millor amb pilota i hem tingut ocasions per endur-nos el partit però al final només hem pogut empatar de penal”.

El Juanjo lamentava haver-se carregat de faltes: “Hem estat defensant fins al final. Crec que les cinc faltes quan restaven 12 minuts ens han condicionat i no hem pogut fer un joc tan pressionant i hem hagut de cedir la iniciativa al rival”.

Objectiu de cara al tram final de temporada

El Juanjo vol acaba el més amunt possible: “Fins que no sigui matemàticament impossible seguirem lluitant pel títol, tot i que som conscients que és molt difícil. Quan ja no tinguem opcions buscarem acabar en segon lloc ja que des de l’inici de temporada busquem estar en les primeres posicions”.

El Ramón està satisfet per la temporada de l’equip: “El nostre objectiu era el d’acabar a mitja taula com cada any i crec que ja l’hem aconseguit. A partir d’aquí el que intentarem és acabar el més amunt possible”.