Resum i gols de la jornada 1 de Primera Catalana (Grup 1, 2 i 3)
F. Amateur | 04/10/2021
La Montañesa, el Vic i el Vista Alegre són els primer equips en liderar les classificacions dels tres grups de la temporada 2021-2022.

Grup 1: Golejada de la Montañesa per assaltar el liderat

La Montañesa s’ha situat líder del Grup 1 després de golejar per 4 a 0 La Jonquera en un partit que ha dominat de principi a fi. El Palamós també ha començat la temporada amb bon peu després de golejar el Llagostera ‘B’ per 4 a 1. Per la seva banda, la Unificació Llefià ha superat el Banyoles per 4 a 1. El quart equip que ha debutat amb triomf ha estat l’Escala contra les Franqueses (0 a 1).

Grup 2: El Vic supera el Sant Ildefons i es col·loca primer

El Vic és el primer líder del Grup 2 gràcies a la seva treballada victòria al camp del Sant Ildefons per 0 a 3. Al seu torn, el Sant Just Atlètic s’ha imposat al Júpiter per 3 a 1. El tercer classificat, el Tona, ha tombat el Santfeliuenc per un ajustat 2 a 3. Ocupa la quarta posició el Manlleu, que ha derrotat per 2 a 1 el Can Vidalet.

Grup 3: Victòria solvent del Vista Alegre davant el Catllar per liderar la taula

El Vista Alegre ha arrencat el nou curs amb una treballada victòria per 0 a 3 davant el Catllar i es col·loca primer. En segon lloc es troba el Mollerussa, que ha doblegat el Tàrrega per 2 a 0. Ocupa el tercer lloc el Gavà, que ha aconseguit els tres punts de la seva visita a Vilanova (0 a 3). El quart classificat, l’Igualada, ha empatat a 2 contra el Valls.