Resum i gols de la jornada 10 de la Tercera RFEF (Grup 5)
F. Amateur | 08/11/2021
La UE Olot se situa líder en solitari després de golejar per 1 a 4 l’EE Guineueta en una segona meitat extraordinària.

La UE Olot s’ha col·locat líder en solitari, amb 20 punts, gràcies a la seva treballada victòria per 1 a 4 al camp de l’EE Guineueta en un segon temps magnífic després d’una primera meitat sense gols. El CF Peralada, segon amb 18 punts, no ha pogut passar de l’empat contra la UE Sant Andreu. Ocupa la tercera plaça amb 17 punts el filial del Girona FC, que ha descansat aquesta jornada. La UE Sant Andreu, quart classificat amb 16 punts, ha perdut per 1 a 0 en el seu desplaçament al camp del CE L’Hospitalet.

A la part baixa de la classificació, ja en zona de descens, la UE Castelldefels agafa aire després de doblegar per 1 a 3 el FC Ascó, penúltim classificat. Per la seva banda, l’EC Granollers ha empatat sense gols contra la UE Vilassar Mar en un xoc anivellat. El cuer del grup continua sent l’EE Guineueta després de caure derrotada a mans d’una efectiva UE Olot (1 a 4).