Resum i gols de la jornada 15 a la Primera Catalana (Grup 1, 2 i 3)
Notícies Generals | 22/01/2024
UE Tossa és el nou quart classificat del Grup 1, mentre que la UE Castellar ho és del Grup 2.

Grup 1: UE Tossa guanya el FC Argentona i puja fins a la quarta plaça

Victòria d’ofici de l’AEC Manlleu, el líder, al camp del CF Caldes, el segon classificat (1-2). La UE Tossa ha guanyat al camp del FC Argentona i empata a punts amb els calderins i argentonins. Per la part mitjana baixa, triomf del FC Cardedeu contra la UE Can Gibert (1-0), del CD Montcada enfront del CD Bescanó (0-4) i del CE Banyoles davant l’AE Roses (2-3).

Grup 2: Sense canvis a la part alta

Victòries dels tres primers classificats, UD San Mauro, FC Martinenc i UE San Juan Atlético Montcada contra el CF Borges Blanques (2-0), CE Júpiter (3-1) i CF Igualada (3-0) respectivament. La UE Castellar no es despenja de les primeres places amb el triomf davant el FC Sant Cugat (2-1) i és el nou quart classificat, empatat a punts amb el CF Artesa Lleida, que ha guanyat la UE Tàrrega, i el Júpiter.

Grup 3: Golejada del CE El Catllar al camp del CP Sarrià (2-5)

Empat a 2 entre el líder, el Vilanova Geltrú CF, i l’Atlètic Sant Just FC, tercer. Derrota de la UE Sant Ildefons contra la Fundació Atlètic Vilafranca (2-1). Rauxa de gols en l’empat entre el FC Ascó i el CF Tortosa Ebre (3-3). A la zona baixa, victòria contundent del CE El Catllar contra el CP Sarrià (2-5).