Resum i gols de la jornada 16 de Primera Catalana (Grup 1 i 2)
F. Amateur | 28/12/2018
El Girona ‘C’ manté el liderat del Grup 1 malgrat empatar a zero contra el Palamós, mentre que al Grup 2 el Viladecans se situa a un punt del líder, el Mollerussa, que no ha pogut completar el seu partit per la boira.

GRUP 1- El Girona ‘C’ empata sense gols davant un combatiu Palamós en un partit emocionant (0 a 0)

El Girona ‘C’ segueix líder del Grup 1 de Primera Catalana, però amb només 3 punts d’avantatge respecte el segon classificat, el Vilassar de Mar. Tot i gaudir d’ocasions clares per marcar, el bloc gironí ha estat incapaç de superar el sistema defensiu d’un rocós Palamós (0 a 0). Aquesta ensopegada l’ha aprofitat el Vilassar de Mar per apropar-se a la primera plaça després de vèncer 1 a 0 el Vic. El tercer classificat, el Sabadell Nord, ha doblegat 4 a 1 un Farners que arribava al duel en una bona dinàmica de resultats. Tanca les posicions privilegiades el Palamós gràcies al seu empat sense gols al camp del líder.

A la part baixa de la classificació, ja en descens, en un encontre entre dos rivals directes, el San Juan Montcada agafa aire després de derrotar el Can Vidalet per 1 a 0. Per la seva banda, el penúltim classificat, el Farners, ha caigut derrotat amb contundència en el seu desplaçament al camp del Sabadell Nord (4 a 1). El cuer del grup, l’Argentona, ha tornat amb les mans buides de Tona, on el rival ha estat superior de principi a fi per endur-se el triomf amb claredat (4 a 1).

GRUP 2- Suspès al descans el xoc entre el Mollerussa i el Manresa per manca de visibilitat a causa de la boira

El xoc entre el Mollerussa i el Manresa s’ha suspès per 1 a 0 al descans a causa de la intensa boira que dificultava la visió del joc. El segon classificat, el Viladecans, ha obtingut un treballat triomf per 1 a 2 al camp del Borges Blanques. La tercera posició l’ocupa la Montañesa després d’empatar 1 a 1 contra el Lleida Esportiu ‘B’ i segueix a dos punts del líder. Tanca les posicions de privilegi el Manresa, que no ha pogut disputar la segona part de l’encontre contra el Manresa.

A la part baixa de la classificació, la Rapitenca ha tombat el Júpiter per 2 a 0 en un matx que ha dominat amb solvència. Un altre equip de la zona baixa que respira més tranquil aquesta jornada és el Cambrils Unió, després de guanyar al camp del Vista Alegre per 1 a 2. El penúltim classificat, el Gavà, ha empatat 1 a 1 davant el Vilanova. Per últim, el cuer del grup, el Balaguer, no ha pogut sumar cap punt en la seva vista al Principat d’Andorra, on ha caigut derrotat per 2 a 0.