Resum i gols de la jornada 28 de Tercera Divisió (grup 5)
Notícies Generals | 07/03/2017
L’Olot amplia a sis punts el seu avantatge amb el segon classificat gràcies a la victòria davant la Montañesa per 2 a 1 i a l’empat sense gols entre el Peralada i el Sant Andreu.

L’Olot encara és més líder del grup 5 de la Tercera Divisió després de superar per la mínima a una rocosa Montañesa (2-1). Amb aquest triomf, el líder amplia a sis el seu marge de punts amb el Peralada, que no ha pogut passar de l’empat davant un seriós Sant Andreu (0-0).  Per la seva part, el Vilafranca també ha fet els deures en derrotar el Terrassa per 1-0. El quart classificat continua sent l’Ascó malgrat la seva ensopegada jugant de local davant la Pobla Mafumet (1-2).

A la part baixa de la classificació, el filial del Sabadell torna a ser el cuer de la categoria després de la seva derrota davant el Palamós (1-3) i la treballada victòria del Júpiter contra el Figueres per 2 a 0. L’avant penúltim classificat segueix sent el Manlleu, que ha caigut derrotat a casa davant d’un Cerdanyola que ha remuntat el partit en els darrers minuts (1-2).