Resum i gols de la jornada 29 de Tercera Divisió (grup 5)
Notícies Generals | 23/03/2015
Els tres primers classificats, Ascó, la Pobla i Europa, desaprofiten una bona ocasió per ampliar la distància entre ells.

L'Ascó ha tingut molt mala fortuna en el partit que l'ha enfrontat contra el Palamós, ja que ha vist com es lesionaven els dos porters en pocs minuts. Amb aquest contratemps, el líder només ha pogut treure l'empat a 1 a casa. La Pobla de Mafumet, segon, també ha empatat davant el Peralada 0-0; i l'Europa ha perdut a casa per 0-1 davant el Rubí. El Terrassa, quart amb 44 punts, tampoc ha pogut evitar la derrota contra el Gavà per 1-0.

El Martinenc i el Castelldefels, en zona de descens tots dos, s'han enfrontat entre ells i han empatat a 1 al camp dels del Guinardó. Mentre que el Vilassar de Mar, últim, no aconsegueix guanyar i ha tornat a perdre 0-1 contra el Figueres.