Resum i gols de la jornada 3 de la Primera Catalana (Grup 1, 2 i 3)
F. Amateur | 18/10/2021
El CF Montañesa, l’AEC Manlleu i la UE Valls lideren la classificació dels tres grups després de disputar-se la tercera jornada de lliga.

Grup 1: Victòria patida del CF La Montañesa per seguir liderant la classificació

El CF Montañesa segueix com a líder incontestable del Grup 1, amb ple de victòries, després de suar per imposar-se per 1 a 0 al CF Mollet UE amb un gol de penal. El segon classificat amb 7 punts, el CF Palamós, no ha pogut passar de l’empat a 1 davant d’un rocós FC Martinenc. Ocupa la tercera posició, també amb 7 punts, la Unificación Llefià CF, que ha tombat la UE La Jonquera per 1 a 0. El quart classificat amb la mateixa puntuació, el CF Parets, ha sumat un triomf d’or en la seva visita al camp del CF Lloret per 2 a 4.

Grup 2: Triomf treballat de l’AEC Manlleu contra el CF Sabadell Nord

L’AEC Manlleu lidera la classificació en solitari, amb 7 punts, després de derrotar per 3 a 1 un CF Sabadell Nord que ha jugat gran part del duel amb un futbolista menys. El CF Can Vidalet, segon amb 6 punts, ha superat la UE Sant Ildefons per 2 a 3 en un encontre vibrant. Ocupa el tercer lloc de la taula, també amb 6 punts, el FC Santfeliuenc gràcies al seu triomf davant la U. At. Horta per 2 a 1. El quart classificat, el FC Santboià, també amb 6 punts, ha vençut per 1 a 2 l’Atlètic Sant Just FC.

Grup 3: El CF Martorell goleja el FC Vilanova i se situa en primer lloc

La UE Valls, líder en solitari amb 7 punts, segueix al capdavant de la classificació després de derrotar el CF Solsona per 0 a 1. El segon classificat amb 6 punts, el CFJ Mollerussa, ha derrotat la UD Vista Alegre per 4 a 1 en un xoc que ha dominat de principi a fi. Ocupa la tercera posició el CF Martorell, amb 5 punts, malgrat no passar de l’empat a 1 contra el FC Alcarràs. El CF Igualada, quart amb també 5 punts, gràcies al seu triomf per 1 a 0 davant el CF Borges Blanques.