Resum i gols del UE Sant Andreu - Salamanca CF CF UDS
F. Amateur | 29/05/2023
Els quadribarrats es jugaran l'ascens a l'Helmántico després de l'1 a 1 al Narcís Sala en una primera meitat trepidant.

La UE Sant Andreu va merèixer més però els quadribarrats s'han de conformar amb l'empat a 1 al Narcís Sala en el partit d'anada de la final del play-off d'ascens a la Segona Federació. Els de Xavi Molist s'avançaven mitjançant Carreón i han vist com el Salamanca CF UDS empatava el partit al límit del descans amb un gol obra de Marco

Cal recordar que en aquesta eliminatòria estatal no es tindrà en compte la posició a la classificació i en cas d'empat al resultat global de l'eliminatòria, després de la pròrroga, es disputarà una tanda de penals per decidir el vencedor.