Reunió informativa del CTE de la RFEF amb els entrenadors de futbol i futbol sala dels clubs catalans de categoria nacional
Comitè Entrenadors | 02/03/2023
El president del CTE de la RFEF, David Gutiérrez, ha impartit una xerrada centrada en els projectes formatius que desenvolupa el CTE i les ajudes directes als entrenadors i els Comitès d'entrenadors de les Federacions Terriotrials.
Reunió informativa del CTE de la RFEF amb els entrenadors de futbol i futbol sala dels clubs catalans de categoria nacional

El president del Comitè d'Entrenadors de la Real federación Española de Fútbol, David Gutiérrez, ha mantingut una reunió informativa amb els entrenadors i entrenadores dels clubs de Catalunya que militen en categoria nacional de futbol i futbol sala a la seu de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. Després d'una introducció per part de Fèlix Gimeno, Director del Comitè Tècnic d'Entrenadors de l'FCF, es van explicar els projectes formatius que es porten a terme, les ajudes directes als entrenadors i als comitès d'entrenadors de les Federacions Territorials. A la part final de l'acte, aes va obrir un espai de diàleg amb els entrenadors i entrenadores presents, que van transmetre les seves inquietuds i idees de millora amb l'objectiu de continuar enfortint el col·lectiu.

Entre els projectes de formació que es porten a terme en l'actualitat hi ha la 'Formació Itinerant d'Entrenadors RFEF' o el Congrés Internacional d'Entrenadors de Futbol Sala, a més de totes les activitats que realitzen les diferents Federacions Territorials, com el Dia de l'Entrenador o les jornades de revaluació.

L'objectiu és oferir una gran opció d'alternatives perquè, a banda de continuar creixent i actualitzant conceptes, que tots els tècnics puguin tenir el 'Certificat d'Actualització i Reciclatge' després de 15 hores de formació, necessari per obtenir la llicència federativa d'entrenador a partir de la temporada 2025/2026, un requisit que s'exigirà amb una periodicitat de tres anys iniciant el còmput en el moment en què se li expedeixi la titulació, i des de la temporada 2022/2023 si ho fos amb més de tres anys des de l'1 de juliol del 2022.

MÉS INFORMACIÓ DEL PROJECTE FORMACIÓ ITINERANT: AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ CERTIFICAT ACTUALITZACIÓ I RECICLATGE: AQUÍUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.