Rush final de Catalunya per aconseguir una victòria amb la vista posada a la Fase Final
Notícies Generals | 21/03/2023
Els gols de Marc Bernal i Salim han capgirat el resultat en dos minuts al tram final del partit al Complex Municipal d'Olímpia (2-1).
2 - 1
SABADELL F.C., C.E.
Iker Rodríguez, Gibert Jordana, Jesús Guillermo Ferrín, Elliot, Cuenca Dilan, Leo Salazar, Miguel Londoño, Joel Escaler, Guille Fernández i Juan Hernández. També han jugat: Marc Bernal, Rouco, Jordi Saucedo, Lorenzo Johan, Alex González, Marc Segarra, Salim, Puyo, Jan Peries i Nil Vicens.
David, Hugo, Hidalgo, Añigas, Eloi, Carames, Carlos, Javi, Pérez, Agell i Xavi. També han jugat: Aniol, Xavi, Kike, Samu, Anglada, Xavi i Jandro.
Marc Bernal (1-1, 70') i Salim (2-1, 72')

Javi Morcillo (0-1, 15')

Espectadors: 150 persones, Complex Municipal d'Olímpia

Àrbitres del partit: Adrià Gómez Peñataro, Rubén Contreras Ribelles i Víctor Contreras Ribelles.

Test exigent per a la Selecció Catalana sub 16 masculina al Complex Municipal d'Olímpia per ultimar els detalls abans de la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà la setmana entrant a València. El combinat de Mikel Azparren s'ha enfrontat al Juvenil 'C' arlequinat, un equip molt competitiu i ben treballat sota la batuta de Martí Creus. El Centre d'Esports ha sabut moure la pilota en una primera meitat en què Catalunya ha treballat la pressió alta amb molta intensitat i solidaritat. Al minut 15, un xut sec de Javi Morcillo s'ha colat a la porteria d'Iker Hernández per posar en avantatge el Sabadell.

Al descans, foc nou per a Catalunya amb un onze completament renovat. Mikel Azparren ha provat a tots els jugadors per donar rodatge i confiança. Poc a poc s'ha anat igualat el partit amb energies renovades i sota el control d'un Marc Bernal que ha agafat el braçal de capità i ha repartit joc de forma magistral. Precisament el futbolista blaugrana ha avisat amb una rematada al quart d'hora de la represa que ha marxat per sobre la porteria de David. Lorenzo Johan ha salvat sobre la línia de gol el 0 a 2 arlequinat en una demostració d'intensitat.

El rumb del partit ha virat al minut 70 amb el penal favorable a Catalunya i l'expulsió d'un futbolista del Sabadell per desviar un xut amb la mà pràcticament sobre la línia de gol. Marc Bernal ha empatat el partit des dels 11 metres. Dos minuts després, la rereguarda arlequinada ha deixat en safata el gol a Salim que no ha perdonat davant la porteria.