S’acaba la Copa per Barça i Girona
Notícies Generals | 25/01/2024
Els blaugranes han perdut contra l’Athletic Club (4-2), mentre que els gironins han quedat eliminats enfront del RCD Mallorca (3-2).

Derrotes dels darrers dos equips catalans a la Copa del Rei. FC Barcelona i Girona FC han quedat eliminats en els quarts de final aquest passat dimecres després de perdre contra l’Athletic Club i RCD Mallorca respectivament. Els blaugranes han caigut a la pròrroga, mentre que pels gironins una mala mitja primera hora de partit ha pesat massa en el resultat.

FC Barcelona 4-2 Athletic Club

Novament l’Athletic Club a San Mamés. Per tercer cop en les darreres temporades el FC Barcelona ha quedat eliminat de la Copa al camp del conjunt basc. Els lleons s’ha avançat en el marcador en el primer minut de joc amb el gol de Guruzeta. La reacció dels de Xavi Hernández, però, ha estat bona i primer Robert Lewandowski i després Lamine Yamal, culminant una bona jugada individual, han capgirat el resultat.

FOTO: FC BarcelonaEn el segon temps, Sancet ha tornat a igualar el marcador en els primers compassos. A partir d’aquí l’eliminatòria ha estat un constant intercanvi de cops amb ocasions clares pels dos equips que ha arribat a la pròrroga. En el temps extra, els bascos han aprofitat les seves ocasions amb els gols dels germans Iñaki i Nico Williams per posar el definitiu 4 a 2.

RCD Mallorca 3-2 Girona FC

Els gironins tenien l’oportunitat de classificar-se per primera vegada a la història del club a les semifinals de la Copa. La primera mitja hora de joc, però, ha estat un gerro d’aigua freda amb els tres gols del RCD Mallorca a càrrec de Cyle Larin i Abdón Prats, el segon per partida doble.

En la segona meitat, Míchel ha posat més pólvora en l’atac del Girona. Raillo ha estat expulsat pel Mallorca i Stuani ha escurçat distàncies a través del punt de penal. Els gironins s’han bolcat a l’atac en la recta final. Savio ha fet el 3 a 2 superat el minut 90, però ja no hi ha hagut temps per aconseguir el gol de l’empat.