S’incorporen 191 nous col·legiats a l’Escola d’Àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 29/07/2022
Amb la finalització del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, el CTAFS incorpora a 180 nous àrbitres i 11 àrbitres assistents de cara a la temporada 2022-2023, provinents de l’11a promoció.
S’incorporen 191 nous col·legiats a l’Escola d’Àrbitres de futbol sala

Punt final al curs d’estiu. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF ha organitzat, durant el mes de juliol, el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala. Un curs que s’ha dut a terme en format presencial, en dos torns i en deu seus diferents distribuïdes arreu del territori català.

Enguany, amb xifra rècord de preinscrits al curs amb un total de 434 alumnes, han cursat 102 alumnes el primer torn i 104 el segon torn, després de realitzar la primera entrevista. Finalment, dels 206 alumnes que han dut a terme el curs, 191 han estat aptes i, per tant, s’incorporen al Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala.

INCORPORACIÓ ARBITRAL DE L’11A PROMOCIÓ DE L’ESCOLA D’ÀRBITRES
180 ÀRBITRES
11 ÀRBITRES ASSISTENTS
TOTAL: 191 ÀRBITRES

Una vegada aprovat el curs, els àrbitres hauran de superar les proves físiques d’inici de temporada per tal de poder exercir com a col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent. En el cas dels àrbitres assistents, tots aquells que han superat el curs ja entren a formar part directament del CTAFS.

Les 191 incorporacions arbitrals estan distribuïdes per les diferents delegacions federatives per tal de poder donar cobertura arreu de Catalunya. A continuació es detalla la quantitat de nous àrbitres i àrbitres assistents per delegacions:

DELEGACIÓ INCORPORACIÓ
ANOIA 3 àrbitres
BAIX LLOBREGAT 25 àrbitres
BARCELONA 65 àrbitres
CATALUNYA CENTRAL 8 àrbitres
PENEDÈS-GARRAF 11 àrbitres
GIRONA 8 àrbitres
LLEIDA 18 àrbitres
MARESME 13 àrbitres
TARRAGONA  12 àrbitres
VALLÈS OCCIDENTAL 22 àrbitres
VALLÈS ORIENTAL 6 àrbitres

Tota l’actualitat federativa de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala està disponible a l'apartat específic del CTAFS a la pàgina web federativa, o bé, fent clic directament AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.