S'inicia el curs de Coordinador de Futbol Base Online
L’Escola d’Entrenadors de l’FCF torna a oferir aquest curs online orientat a la figura del coordinador d’un club de futbol base.
S'inicia el curs de Coordinador de Futbol Base Online

El curs de Coordinador de Futbol Base que imparteix l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF comença, de nou, avui dilluns 26 de setembre en format online. L’objectiu d’aquesta formació, la qual ja es va realitzar una primera sessió al mes de juliol, és que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol, identificant els diferents components que permetin millorar la dinàmica del club, tant en la vessant esportiva, econòmica com social, contextualitzant aquestes accions amb la realitat de cada entitat.

El curs de Coordinador de Futbol Base es divideix en 4 mòduls que representen les àrees que ha de dominar aquesta figura:

  1. Àrea de legislació i normativa: aspectes normatius que ha de conèixer el coordinador. Normativa federativa i lleis del sistema esportiu.
  2. Àrea de gestió: optimització  de la gestió econòmica i financera del club.
  3. Àrea esportiva: elaboració del projecte esportiu, desenvolupant del model de joc i seguiment esportiu de jugadors i entrenadors.
  4. Àrea d'habilitats directives i de recursos humans: estratègies per dirigir eficaçment els recursos humans amb els quals compta una entitat.

En acabar el curs, l'alumne coneixerà les variables més rellevants que condicionen l'èxit d'un club. Variables que haurà de saber gestionar en el transcurs d'una temporada, prenent les decisions més oportunes en cada moment.

Els requisits d’inscripció

El requisit per poder apuntar-se és disposar d’una titulació federativa equivalent o superior a la de Monitor de Futbol Base. El curs té una validesa de 18 mesos i en cas de no aprovar-se en aquest període de temps quedarà anul·lat.

Una vegada aprovat el curs, l’alumne/a rebrà un certificat oficial de la Federació Catalana de Futbol. Per a més informació, fes clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.