Sabadell, Badalona i Ascó queden eliminats de la Copa RFEF
Notícies Generals | 16/12/2015
La tornada dels setzens de final de la fase nacional de la Copa RFEF no ha estat positiva per cap dels tres equips catalans que disputaven la competició i han quedat eliminats.

El CE Sabadell ha tornat a empatar davant l’Elx Il·licità. Si ha l’anada el resultat va ser d’empat a 2, en el partit de tornada el marcador no s’ha mogut de l’1-1. A causa del valor doble dels gols en camp contrari el Sabadell ha quedat eliminat de la Copa RFEF. El conjunt arlequinat s'ha posat per davant al minut 17 amb un penal comès sobre Cesc Clotet que ha transformat Forgas. Semblava tenir-ho sota control un Sabadell que no ha permès cap xut a porta de l'Elx Il·licità fins als darrers instants de la primera part. Del possible 0-2 de Forniés amb una rematada que sortia fregant el pal, a una contra que ha hagut de tallar Cesc quan Iván Agudo s’ha quedat sol davant Sergi Tienda. L'àrbitre ha considerat que l'acció era mereixedora de penal i expulsió amb vermella directa. El mateix jugador il·licità no ha fallat des dels onze metres.

El duel entre el Badalona i l’Atlètic Balears s’ha decidit a la pròrroga. En el partit d’anada el resultat va ser de 0-0 i a Montigalà l'eliminatòria s’ha decidit al minut 112 quan Rodri ha caigut a l'àrea del Badalona i Jaime Hernández no ha perdonat el 0-1.

L’Ascó era l’únic que tenia un resultat advers del partit d’anada (1-0) i havia de remuntar per passar a vuitens de final. Així doncs, el primer gol ha arribat en el minut 18 en una jugada a pilota aturada. En una falta lateral i gràcies a l'estratègia, Jose Ramon s’ha quedat tot sol a l'àrea petita per rematar i empatar l'eliminatòria. El partit s'ha decidit a la pròrroga. Asín, en un llançament de córner en el minut 95, ha rematat creuat en el segon pal i ha tornat a empatar el partit obligant a l'Ascó a fer dos gols a causa del valor doble dels gols fora de casa. Ja en la segona meitat de l'afegit, Lucho aprofitant una pilota llarga, ha donat la victòria al conjunt aragonès superant amb un xut ras a Sergi Fuertes en l’un contra u (1-2).